sábado, 21 de octubre de 2023

Antiplancton publica el disc debut "Otros Cuerpos"

 


Antiplancton publica el disc debut "Otros Cuerpos". Recentment, llançaven el darrer avenç d'aquest treball amb el vídeo single “Millor triar mort”, una cançó amb guitarres esmolades, sintetitzadors perseverants i la cadència electrònica que tant caracteritza la formació canària.

El videoclip de “Mejor elegir muerte” mostra finalment la posada en escena de la banda. El tàndem format per Guille Gómez, com a director del curtmetratge i Luis César Izquierdo a la direcció de fotografia, aposta per la sobrietat quan exposa la proposta del grup. Veiem per primera vegada Antiplancton en acció, però amb el desafiament d'un muntatge que evita distraccions per centrar-nos en la cançó; música en primer pla.

Abans d'aquest darrer pildorazo, els canaris havien compartit els singles "Lenguas muertas", “Todas las veces”, “En los estanques”, “Cuando” i "El Parque de la Sortija".

"Otros Cuerpos"., el nou àlbum d'Antiplancton, ha estat produït per Raúl Pérez (La Mina) i mesclat per Manuel Cabezalí (Havalina), i tots dos, han completat i amplificat la visió que tenia la banda del repertori d'aquest LP.

"Otros Cuerpos". consta de deu cançons que naveguen entre l'Indie i el Krautrock, es tracta d'un viatge emocional que interactua amb l'experiència vital i aprofundeix en diferents etapes per on transcorre la vida. Cada tall musical afegeix noves capes a aquests conceptes universals i crea un relat que ressona molt impressionable.

Antiplancton són uns excel·lents creadors d'atmosferes sonores on la nebulosa travessa la quietud i al revés; els canaris forgen la seva identitat sonora amb la barreja de sintetitzadors analògics, el nervi de les guitarres i un so únic i envoltant. Cada cançó ofereix una mirada incomparable per la complexitat de les composicions, pel traç de les cançons i per la inqüestionable agitació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario