miércoles, 11 de octubre de 2023

EKKO torna amb el seu nou disc “Ya no quedan voces”

Tres anys i una pandèmia després, EKKO torna amb el seu nou àlbum “Ya no quedan voces”.

Segons les pròpies paraules de la banda: ”Tornarem amb l'ànsia a flor de pell, amb les ganes de tornar-vos a veure, de cantar-vos, de tocar-vos. Han estat tres anys durs, on hem perdut molt, però on també n'hem après moltíssim. Tornem amb més ganes que mai, amb la certesa de saber que seguim pel bon camí.

Sota el segell de Maldito Records, us portem “Ya no quedan voces”, un disc que emana potència per cada costat, que reivindica, socialment i emocionalment, que hem de parlar més, cridar més, lluitar més, estimar més; que vol cridar a la llum totes aquelles veus que es van silenciar pel pas del temps, per la rutina, per la por i per la desinformació. Que aquest “Ya no quedan voces” sigui el faristol d'aquest escenari anomenat vida, i que, quan toqui alçar la veu, no hi hagi cap indici de dubte.”

“Ya no quedan voces”. ha estat gravat a Sputnik Recording Studio per Arturo Torres (bateries i veus principals) al maig de 2023 i als estudis d'EKKO per Arthur Salas (baixos, guitarres i cors) entre Abril i Juny d'aquest mateix any . Mesclat i masteritzat per Iker Piedrafita entre Juny i Juliol de 2023 i coproduït per EKKO i Iker al Juliol de 2023 a El Sótano Estudio.

No hay comentarios:

Publicar un comentario