miércoles, 11 de octubre de 2023

Travis Birds presenta el seu nou disc, 'Perro Deseo'


Travis Birds presenta el seu nou disc, 'Perro Deseo'. Un disc en què explora un nou univers sonor amb què aconsegueix assolir una nova dimensió que es veu reflectida en les seves creacions musicals, però també en el seu personatge, caracteritzat fins ara per una imatge molt més fosca, íntima i amb certs matisos una mica extravagants que ens evocaven una bogeria i un univers únic.

Ara fa un pas endavant i en aquests nous sons entreveiem una Travis Birds molt més transgressora, lluminosa i esmolada. Fruit d'aquesta metamorfosi, collim 'Perro Deseo' i les seves onze cançons amb els onze contextos en què el desig dirigeix i canvia el rumb dels esdeveniments fent de fil conductor a través de totes les pulsions, sentiments, aspiracions i il·lusions que conformen la identitat de Travis Birds i el seu imaginari.

Tot el concepte gira al voltant del desig, però beu de diferents universos musicals que han inspirat l'artista, tal com ens hi té acostumats. A 'Perro Deseo' es barregen i tradueixen cançons que van des de Cab Calloway a Jeff Buckley, passant per Al Green o Bob Marley, i amb pinzellades de Jeanette, Nancy Sinatra, 7 notes 7 colors, Amy Winehouse o Federico García Lorca.

A aquest nou so s'han sumat Depedro col·laborant a “Urgente”, produïda per Campi Campón, i Leiva, aportant la seva veu i posant-se als comandaments de la producció a “Grillos”. La resta de cançons del disc han estat produïdes en part per Tato Latorre i en part per Paco Salazar, que han ajudat l'artista en aquest camí cap a la llum.

Aquest nou treball serà presentat en una extensa gira per tota la geografia nacional i portarà l'artista a grans recintes per primer cop a la seva carrera. Sens dubte, aquest disc suposarà un abans i un després a la trajectòria de l'artista, que s'ha consolidat com una de les veus més singulars i prometedores de l'escena musical actual.


No hay comentarios:

Publicar un comentario