lunes, 30 de octubre de 2023

Gnaposs ens presentea 6è disc "I don't really give a shit"

David Muñoz “Gnaposs” publica el seu sisè disc d’estudi, amb una sonoritat Funk que combina amb una amalgama d’estils com ara: Rock, Blues, Country, Jazz i Latin.

Després d’haver avançat quatre senzills, finalment podem escoltar el nou treball discogràfic format per 18 cançons amb una fusió molt personal i fàcilment identificable.

Enregistrat per més de vint músics de renom en el panorama nacional, i coproduït per ell mateix i Miguel Pino a La Catacumba Estudio de Barcelona.

David Muñoz “Gnaposs” és un reputat guitarrista de l’escena de Barcelona, conegut per acompanyar a innombrables artistes com Jarabe de Palo, Els Pets, El Niño de la Hipoteca, Hotel Cochambre, Los 80 Principales, Shuarma, etc.

Paral·lelament al seu treball com a guitarrista acompanyant, compta amb la publicació de 6 treballs d’estudi des del seu disc debut “Party With Yourself” el 2001,enregistrat a Los Ángeles, Califòrnia, de la mà del productor TJ Helmerich i amb la col·laboració de Scott Henderson.

El passat 28 de setembre va presentar el nou directe a la sala Luz de Gas de Barcelona. On el van acompanyar vuit reputats músics amb els quals compartirà escena als concerts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario