lunes, 30 de octubre de 2023

Los Glosters ens presenten nou EP en vinil "Cuatro"

Clifford Records et presenta el nou 7" EP dels Glosters "Cuatro" en una espectacular edició en vinil ultra transparent.

"Vam ser el que vam ser, gent de barri, sense importar-nos què diran", canten els Glosters al primer tall que obre el seu nou Ep per a Clifford records. Sota el títol genèric de QUATRE ens ofereixen aquest mateix nombre de noves cançons, tres de pròpies i una sorprenent versió. "No som de ningú, només parteix d'aquest xou" canten en aquest mateix tema inicial autobiogràfic titulat "Los Ciclones", nom que es va estudiar al seu dia per a la formació tarragonina abans de decidir-se per la raça d'uns ocells canaris amb serrell beat. A la mateixa cara sentim "Las Nits del Stone", dedicada a un conegut garito de la seva ciutat, moments de "rock and roll, bona companyia i millor tracte" acompanyats per la veu del llegendari Carles Estrada de Los Negativos. I a la B, "Records de l'ahir", en què emergeixen altres motius del passat: nits eternes de festa al Tucan, tardes jugant al pinball, assajos a tota velocitat amb bona actitud, devorant vinils… Tanca l'Ep "El primer a morir", adaptació a l'espanyol de "Firs of the gang to die" de Steven Morrissey / Alain Whyte, cantant sobre "joves salvatges que s'enamoren en veure les estrelles".

Carlos García (guitarra), Evan Dedes (bateria), Puri Pedrola (baix) i Ramón Cuenca (veu principal) firmen i interpreten les cançons amb l'ajuda de Jorge Varela (teclats) i Miguel Zanón (guitarres). Gravat, produït i mesclat per Miguel Zanón a l'estudi de La Cuina de Juan Zarppa, excepte la veu de Carles Estrada que va ser gravada a La Fundición Sonora per Raul Costafreda, l'artwork és de Gerard Joan.

Després d'aconseguir una enorme repercussió amb el videoclip del seu famós tema "Per la carretera" i celebrar el seu trentè aniversari  "Directo y Atrevido" amb audiovisual inclòs, Los Glosters tornen a sorprendre'ns amb quatre fascinants cançons en què uneixen les seves acostumades referències pop 60's, embalades mitjançant una extraordinària interpretació tant vocal com instrumental. No tinc cap mena de dubte que, la banda pop de Tarragona per excel·lència, segueix en molt bona forma modelant el seu peculiar so "salvatge i cheyene, al marge d'etiquetes".

No hay comentarios:

Publicar un comentario