sábado, 21 de octubre de 2023

"Mago de oz: a través del espejo" nou llibre de Ivan Allué

El periodista i escriptor, Ivan Allué Montilla, acaba de publicar A través del mirall, un assaig sobre la carrera musical de Mägo de Oz, una formació madrilenya que va traspassar les fronteres del heavy metall ja fa molt de temps, distanciant-se de la resta gràcies a treballs que , més enllà de la qualitat o el virtuosisme de les seves composicions, calarien profund en milions de fans, tant espanyols com llatinoamericans.

Nascuts a finals dels vuitanta, al barri de Begoña, Mägo de Oz van gaudir de la seva màxima esplendor a principis del mil·lenni, però, per fortuna per a ells, l'estrebada mediàtica dels seus violins, les seves flautes, les seves gaites i les seves lletres poètiques, edulcorades i sentimentals, encara avui segueix intacte, ocupant un lloc de privilegi a la indústria discogràfica, on poc importa ja el que pensin els talibans del heavy metall decimonònic. De tot això parla Allué en aquest treball, que aprofundeix en tots els llançaments que Mägo de Oz han editat al llarg dels seus trenta-cinc anys.

El llibre consta de 250 pàgines, enquadernat en una luxosa edició de tapa dura, amb fotos del grup i amb unes fabuloses il·lustracions de l'artista visual @arlekia_arte. S'aconsegueix exclusivament a través d'amazon o contactant amb l'autor a través de les xarxes socials o e-mail.

A través del mirall es presentarà el proper 24 de novembre, al Centre Cívic de Can Pantiquet, a Mollet del Vallès (Barcelona), a partir de les 19:00 h

No hay comentarios:

Publicar un comentario