jueves, 28 de diciembre de 2023

Arendel ens presenta nou disc "Sin aliento"

ARENDEL és una banda de metall melòdic amb tints simfònics, que fan més dinàmic el projecte amb especial protagonisme a les veus i el violí.

“SIN ALIENTO” és un àlbum que transmet positivitat no és un disc de Metall Melòdic conceptual, és un metall alternatiu amb violí i flauta irlandesa, les composicions no estan connectades entre si mitjançant un fil conductor, cadascun cançó és una història diferent.

En el seu primer tall "Junto a mí", es pot sentir la intenció de l'àlbum, comprendre les dificultats que et pot posar la vida i que amb el suport correcte es pot suportar deixant enrere la toxicitat.

Es destaquen els singles previs a l'àlbum, el primer avenç “En Libertad” parla de l'ansietat i com ens transforma, arribant a perdre la nostra identitat. Però una vegada reconeguda, la força de voluntat ha aconseguit imposar-s'hi per superar-la i tornar a ser allò que un dia hem estat i emprendre un nou rumb. 

El segon avenç “Cada Amanacer” és una cançó que et convida a gaudir la vida i esprémer cada dia al màxim. Fent referències a l'estil artístic de l'àlbum, com un llenç en què va caient pintura, i s'hi troba la banda interpretant aquest tema amb una lletra positiva. Amb frases motivadores i enèrgiques al ritme de música plena de força.

No hay comentarios:

Publicar un comentario