miércoles, 13 de diciembre de 2023

"El Rock Es Salut" el nou disc de Rock Per Xics

Rock Per Xics és un grup de Rock per a tota la família que ofereix una actuació musical que fusiona la cançó popular catalana amb el Rock clàssic i d'autor per transmetre la cultura i els valors del Rock a les noves generacions, creant moments especials de connexió entre nens i nenes. pares per gaudir amb tota la família.

És molt atractiu per la fusió d'interessos entre pares i amics, perquè el repertori inclou grans clàssics del Rock fusionats amb cançons populars catalanes al gènere Rock. Us imagineu les cançons d'AC/DC, Led Zeppelin, ZZTop, Ramones... amb la lletra de Paff el Drac Màgic, En Joan petit, El monster de Banyoles, si et vas al cel...? Per tant, ROCK PER XICS és una realitat amb tots els teus per transmetre d'una forma que entretingui la cultura i els valors del Rock com l'alegria, l'amistat, la llibertat, la il·lusió, l'autenticitat, la humilitat, etc.

Els concerts compten amb la presència de mascotes, animadors, globus sonors, pirotecnia, i molta interacció amb el públic, on passen moltes coses entretingudes de principi a final.

La banda està formada per música rock autèntic amb molta experiència i qualitat, amb la producció i direcció artística d'Ismael Berengena.

Ara treuen nou disc "El Rock Es Salut" de Rock Per Xics, rock per a tota la família, que surt el proper 12 de gener de 2024.

No hay comentarios:

Publicar un comentario