jueves, 14 de diciembre de 2023

Els barcelonins Losung ens presenten el single "Emboirats" del proper disc "Nòmades"

Avui al blog LMALF estem descobrint, la rauxa d'un so elegant, els equilibris de forces en les composicions, els arranjaments i les lletres tractades amb molta cura són els ingredients d'unes melodies que tenen un propòsit clar, i és tan sols que us facin viatjar per les ...Històries de Barcelona.

I com els agraden els reptes aquest nou àlbum no havia de ser menys, amb un gir important en l'idioma de les seves composicions, amb els canvis en la producció i els sons han volgut evolucionar cap a un espai diferent, únic i honest on en el viatge musical que us proposem sigueu vosaltres qui tingueu l'última paraula.

La seva discografia "radio" (2017), control (2015) i losung (2012)

Aquest 2024 ens preparem nou àlbum "Nòmades", nòmades és un canvi de pell, nòmades és moviment al llarg del camí de la vida, passant per diferents destins, amb la maduresa del temps viscut. Lletres íntimes, despullant els seus sentiments aprofitant el canvi al català, idioma on ens trobem confortables per la seva sonoritat més sensual i roquera. Parlem de sentiments i emocions en un viatge ple d'experiències, on el Mediterrani es el paisatge on s'emmarquen les seves cançons.

Creuen que ha estat un repte en la composició, en els arranjaments i sobretot en el procés de gravació en els estudis, La Casa Murada, OxigenStudis, Abbey Road i amb una producció acurada buscant el so adequat a la nostra música.

Emboirats és el single de presentació (2023)

No hay comentarios:

Publicar un comentario