miércoles, 13 de diciembre de 2023

Traste3 ens presenta EP "Cajon de Traste" i el single "Cuentos" amb Rebeca Soul

Nou disc de Traste3  “Cajón de Traste” que obre amb aquest single “Cuentos” amb aires de jazz i soul amb un text que viatja a través dels contes populars, juntament amb Rebeca Soul, és una cançó que forma part del disc en viu dels temes que es van gravar a la sala Honky Tonk (Madrid) i del que sortirà l'EP "“Cajón de Traste”, en aquesta ocasió amb la genial cantant i compositora Rebeca Soul (autora de l'EP “Claroscura”) que amb la seva magnífica veu porten el tema a volar molt alt.

“Cajón de Traste” està gravat en directe a la sala Honky Tonk i barrejat i masteritzat per Eloy Acosta a Earz Estudio.

I conté una selecció de temes en directe que com és característic de la banda, amb un peu al rock, aborden diversos gèneres de música d'arrel abraçant la cançó popular com a marca distintiva.

Traste 3 és un duet format per Paloma Rivera i Jorge Valverde. Tots dos artistes tenen una àmplia trajectòria vinculada a la música.

La banda que participa en aquest disc està formada a més de per Jorge i Paloma per: Laura Solla a la Guitarra, Curro Rumbao al baix i Pablo Nadal Rocamora a la bateria

El primer disc de Traste3 “Caden


Traste 3

Els qui són Paloma Rivera i Jorge Valverde :

Paloma Rivera va començar els estudis musicals quan tenia set anys a l'Escola de Música Creativa. Posteriorment, va ingressar al Conservatori Professional de Música Teresa Berganza, finalitzant els seus estudis de Grau professional amb menció d'Honor.

Després continua la seva formació al CSM Rafael Orozco (Còrdova) on estudia piano. Després de llicenciar-se en l'especialitat d'Interpretació, rep una Beca General de l'Estat per estudiar un Màster en Història de la Música Espanyola i Hispanoamericana a la Universitat Complutense de Madrid, compaginant aquests estudis amb la tasca docent com a professora de piano, que segueix exercint actualment. Ha col·laborat en diverses formacions com The porter project band amb què va treure l'EP Begin el 2022 i actualment forma part de Traste3 i Yorukalia amb aquests últims han arribat a tocar en esdeveniments tan importants com el dia del flamenc.

Jorge Valverde és un músic i poeta que ha publicat fins ara dos discos. "Destrozos" (2012) i “Benvingut Mister Hyde” (2014) “Inerte” (2020).

En els que exerceix de vocalista principal, compositor i de guitarra rítmica.

També ha compost “El Romancero Gitano” cançó central del curt “Ells Disparen” el 2022

Ha publicat els llibres “Subsuelo” (Ed. Ruleta Rusa 2018), “Alícia al país de les pupil·les dilatades” amb pròleg de Carlos Salem i l'últim a publicar ha estat “La matança de les flors” (Papallona Edicions), que inclou el disc “Inerte”, Metaversos 2023 (Llibres indie)

No hay comentarios:

Publicar un comentario