martes, 9 de enero de 2024

Els d'Almacelles Espai Dual ens presenten "Tomates" del que serà el seu disc debut

Espai Dual és el conjunt de totes les formes lineals d’un espai vectorial sobre un cos amb imatge d’aquest mateix cos. A banda, també és un grup d’Almacelles conformat per dues persones: Marc Cruz Pascual, de cal Rosendo, i Eduard Morell Purdonés, el fill de la Rosa del Guissona.

El concepte que més defineix la seva música és el “dada”: agafar una cosa que no toca i deixar-la en un lloc que no li escau. La clau d’Espai Dual és subjugar els estils musicals als conceptes de les cançons: barregen country, j-rock, indiepop, metal, ska i tot el que convingui. Van enregistrar el seu primer disc a les golfes de casa del Marc en qüestió d’uns mesos. En concret, 36.

Han fet música plegats tota la vida. Van començar fent un tribut al The Wall de Pink Floyd, vam continuar amb un grup de versions que va sortir d’aquest primer projecte, Pernil Salat, que va tocar durant 3 anys en moltes festes majors a Catalunya, fent un tribut a Doctor Prats i La Pegatina. Actualment, treballen en Espai Dual, fent un tribut a la nostra pròpia idiotesa. El disc d'Espai Dual es publicarà el 2024 editat pel segell Protomaterial Records.

Espai Dual compta, a més, amb uns col·laboradors, que no són Espai Dual: els Tècnicament Correctes, una backing band que ens acompanya allà on anem. De moment, a aumón.



No hay comentarios:

Publicar un comentario