sábado, 27 de enero de 2024

MARC PARROT presenta "Turisme per la Memòria (VOL. I)" el seu nou disc on celebra els 30 anys de carrera

Marc Parrot celebra els 30 anys de carrera fent un viatge per les seves cançons i gaudint de la seva història com a músic. Un viatge que ens permet acompanyar-lo per les diferents recerques sonores i estètiques per les quals ha transitat durant aquests anys i que han donat com a resultat una sòlida i admirable carrera.

Sabem què mantenir-se en el circuit professional durant tot aquest temps, en una indústria que s'ha transformat radicalment els últims vint anys no és fàcil i aquest és un motiu més de celebració.

El Marc, artista, compositor i productor musical reconegut al nostre país, ha triat un repertori amb les seves cançons més estimades per donar-les-hi una volta més i convertir-les en nous instants de temps amb un caràcter únic i excepcional. Combinant un disc íntim, sincer i ple de complicitats amb un seguit de vídeos que ho documenten.

Trobades per versionar cançons, cada una amb una col·laboració diferent, buscant mostrar allò que es produeix quan els artistes gaudeixen de la seva feina: el plaer i l'admiració de l'espectador. És per això que les cançons s'han enregistrat també en vídeo i en directe, per mostrar no només l'art sinó també l'ofici i el saber fer de tots ells. 

Gravar aquestes imatges ha fet que la sonoritat de les peces s'entengui en conjunt i es vegi reflectida en la mirada dels intèrprets i les seves complicitats. Sense trampa, sense artifici, que la música i les persones siguin la millor celebració possible.

Que ocupi tots els sentits, quedant enregistrat perquè no es perdi aquest moment important de la música d'autor del nostre país. Vells amics, mirades noves i diferents generacions compartint l'univers del Marc Parrot en conversa fluida a través de la música, recordant-nos que cada moment i cada acord és únic i irrepetible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario