jueves, 1 de febrero de 2024

Brot Bord i Fly Shit ens presenten el seu àlbum conjunt


- Brot Bord i Fly Shit inicien avui les presentacions del seu àlbum conjunt

- De moment anuncien concerts al País Basc, Catalunya i Madrid

- Aquest cap de setmana actuaran a Bergara i Zarautz

La relació entre tots dos grups ve de lluny, quan el Pere (guitarrista i cantant de Brot Bord) era membre de Ràbia Positiva i havien compartit escenari diverses vegades, després de la publicació al desembre del seu àlbum compartit, "Fly Shit eta Brot Bord", les dues bandes inicien unes actuacions conjuntes per presentar-ho. I ho faran divendres a Bergara, població d'origen de Fly Shit.

Brot Bord és una banda del Vallès formada per un lampista, un mestre i un jardiner oberts a tot allò que passa musicalment pel rock alternatiu, el hardcorepunk, el powermetal o el posthardcore, influències que creixen en cada enregistrament fent un rock d'identitat pròpia i sense cap enllaç destil. Tenen publicats tres EPs autoeditats.

Fly Shit, per la seva banda, es van formar a finals dels 90, a Bergara (Guipúscoa). El quartet format per Eloy, Seti, Ander i Iker, en les tres dècades lligades a l'escena underground i D.I.Y, ha evolucionat mantenint les seves arrels al hardcore, però incorporant altres sonoritats, de vegades tirant al posthardcore, altres al crossover, al punk -rock o fins i tot al rock alternatiu.

Concerts:

26/1 Bergara (Gipuzkoa), Kartzela Zaharra

27/1 Zarautz (Gipuzkoa), Hirupuztu Gaztetxea

1/3 Barcelona, La Deskomunal

2/3 Sta. Maria de Palautordera (Barcelona), Punkdèmia Fest.

1/6 Madrid, Starving

No hay comentarios:

Publicar un comentario