jueves, 22 de febrero de 2024

El nou EP de Geri, "El que tinc al davant quan em desperto"

Gerard Garriga, amb l'àlies Geri, és un cantant i productor de Les Planes d'Hostòles. Geri va començar la seva carrera musical l'any 2019, dotant de la seva música un toc agredolç en el qual explora noves perspectives del gènere urbà en una evolució constant. Melancòlic, enamoradís i fidel a ell mateix. Al 2021 autoedita el disc “Està bé estar malament”, col·laborant amb el seu amic i artista, Albert Alves (Sangaku), on es troben totes les fases de després d’una ruptura amorosa.

Després va publicar el seu primer projecte en solitari, “Flors blanques”, de la mà de Metz Records on va tractar del retrobament amorós i la seva entranyable relació.

Aquest 2024, després de l'èxit del senzill "T'acostes" amb Malson Atmosfèric, torna amb un nou EP, "El que tinc al davant quan em desperto", un nou treball carregat de noves emocions i més alegres, escrit per a la seva musa.

El cantant continua jugant amb conceptes i el títol s'entén quan s'han escoltat totes les cançons. "Sense rumb" comença amb una incertesa que ens pinta el projecte de manera fosca, sense saber cap on anirà, però "No sé com fer-ho" li comença a donar color amb un ritme més animat, donant a entendre que la cosa va a millor. Amb "Vull fer-te un regal" es comença a entreveure una connexió que creix a mesura que avança la cançó. "Desfet" descriu un dia idíl·lic amb la persona i finalment, amb "Afortunat" podem deixar-nos portar pels sons envoltants i formar part de la seva fortuna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario