martes, 20 de febrero de 2024

Noise Box trenquen el seu silenci amb Espiral, primer avenç del seu proper àlbum

Noise Box trenquen el seu silenci amb Espiral, primer avenç del seu proper àlbum, primer llarga durada de la banda íntegrament en castellà.

Si hi ha alguna cosa que defineix Noise Box és la seva incansable energia per nedar contracorrent decidits a travessar qualsevol adversitat moguts únicament per la seva necessitat de fer cançons que els portin a la catarsi, arrossegant-hi també els oients.

Espiral precisament tracta d'aquesta força que el porta a fer les coses que sent amb passió a la vida, les que defineixen qui som com a persona, sigui quin sigui el cost. Sobre un bombo constant com el batec del cor, guitarres i sintetitzadors s'entrellacen per construir una cançó que desperta aquestes ganes de créixer i de somiar que Noise Box mai no han perdut deixant-nos amb les ganes de saber què més tindran preparat al carregador per aquest 2024 .

Després d'haver treballat amb productors com Raúl de Lara o Paco Loco, en aquesta ocasió assumeixen les tasques de producció ells mateixos amb Jesús Cobarro als comandaments per oferir-ne la versió més pura i sense adulterar, comptant amb Antonio IIlán (Viva Suecia, Second) per a l'enregistrament de bateries i mescla i amb Antonio Navarro (Eriatarka Mastering) per arribar al resultat final.

El 2024, el soroll torna als escenaris.

Jesús Cobarro, Bienve Campoy, Helios Sánchez, Pedro Marco i Cristian Roskothen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario