lunes, 12 de febrero de 2024

Panellet ens presenta el seu tercer disc "Sayonara"

Panellet és la banda de Punk-Dolç en català, que sempre ha trencat esquemes dins de l’escena nacional, demostrant que “el Punk no està sempre emprenyat” i que també pot ser divertit i romàntic.

La banda integrada pel Pau, el Xavi i el Galtes, va néixer com a Power Trio a Terrassa, durant el 2016, l’any del seu el primer LP “Aloha”, un primer àlbum debut molt fresc i “ramonero”. El 2018 van llençar el seu segon LP, “Sputnik”, on sense perdre l’essència, les seves cançons van demostrar una clara evolució cap a una nova maduresa com a banda, tant en el so (sota el segell d'Ultramarinos i la producció d’Eric Fuentes) com en les lletres.

El passat divendres 2 de febrer treuen el seu tercer disc: "SAYONARA"

Aquest 2024, després de 5 anys i amb una pandèmia mundial de per mig, Panellet torna amb molta força llençant el que serà el seu tercer LP, “Sayonara”. Un treball on la producció encara va més enllà, evolucionant cap a noves sonoritats on s’integren recursos electrònics i sintetitzadors, donant lloc a una proposta que tot i allunyar-se relativament dels seus orígens, aconsegueix mantenir l’escència tant especial que caracteritza a la banda.

Un LP que s’ha aconseguit des d’un lloc molt bonic i personal : l’autoproducció, en mans d’un dels membres del grup.

El Pau del Toro ha posat la veu, la guitarra i les cançons, el Xavi Garcia les bateries i el Ramon Reina (El Galtes), el baix i la producció dels temes.

Han comptat amb la col·laboració d’en Berni Sanchez als teclats i per suposat, amb la gran tasca de l'enginyer de so Marc Bòria, que apart de gravar-los al seu estudi (Labedoble), s’ha fet càrrec del mix i el master del disc. En definitiva, “Sayonara” és un disc fresc, deliciós i necessari per a omplir un espai dins la música catalana del moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario