miércoles, 17 de abril de 2024

Aphonnic ens presenta el disc "Crema"

“Crema” és el setè llarga durada editat pels viguesos Aphonnic, disc que ens regala a les orelles 11 cançons on lletres punxants i infinitat de metàfores es fondreu als nostres caps gràcies a les increïbles melodies que posseeix aquest nou disc. Un artwork creat per a una societat que només mostra el seu color de rosa a les xarxes socials i amaga tot tipus de traumes i misèries interiorment. Lp novament produït pel portuguès Vasco Ramos, gravat als estudis Planta Sónica (Iago Lorenzo i Pancho) i a Portugal als Poison Apple studios de la mà de Tiago Canadas.

11 cançons mesclades per Iago Lorenzo ( Agoraphobia, Furius Monkey House) i masteritzat per l'Anglès Robin Schmidt (Biffy Clyro, Placebo, The Black Keys).

Després que el COVID frustrés la gira de sortida del seu anterior disc “La Reina”, aquest nou disc “Crema” ve amb ganes i tindrà 30 dates a sales per tota la península.

Aphonnic ja han gaudit de festivals del calibre del Resurrección Fest (fins a cinc ocasions) Download, Viñarock, Zlive, Iruña Rock fest i un llarg, llarg etc.

Crema és un disc dinàmic que posseeix grans cançons que no passaran desapercebudes, melodies de repetir una vegada i una altra i que serien difícils de treure de la cap, vols comprovar-ho? Dóna-li al play i ens expliques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario