martes, 30 de abril de 2024

El grup valencià Mar Morález ens presenta disc "Una entre tantes" homentatge a Vicent Andrés Estellés

Mar Morález va publicar el passat 12 d’abril, en totes les plataformes digitals, el seu LP de debut, anomenat "Una entre tantes", que recull una sèrie d’onze poemes musicats del Llibre de Meravelles de Vicent Andrés Estellés.

El treball començà a gestar-se durant la passada pandèmia i veu la llum aquest 2024, any en què es commemora el centenari del naixement del poeta de Burjassot. La banda fa una proposta poc usual, quan es tracta de musicar poesia, filtrada a través del rock alternatiu, el pop i l’electrònica, buscant un equilibri entre l’accessibilitat i l’experimentació sonora.

Mar Morález és una banda que filtra la seua música a través de diversos referents musicals que provenen del rock alternatiu, el pop i l’electrònica, buscant un equilibri entre l’accessibilitat i l’experimentació sonora. La seua proposta va començar a gestar-se a partir del 2020 adaptant les seves composicions musicals a una sèrie de poemes del Llibre de Meravelles, de Vicent Andrés Estellés. Una Entre Tantes, recull onze dels tretze poemes musicats, any del centenari del naixement del poeta de Burjassot.

Mar Morález la formen Javier Canales (veu, piano i sintetitzadors), Pilar Pérez (guitarra i veus), Pedro Torres (baix) i Emilio Nadal (bateria). Després de diverses experiències en altres bandes i projectes musicals, bona part dels seus components van coincidir en la darrera formació de Los Canadienses (amb referències discogràfiques editades per Subterfuge Records, Acre Discos, Marilyn Records i Munster Records).

No hay comentarios:

Publicar un comentario