jueves, 9 de mayo de 2024

Amigas! presenten nou single i la seva brillant primera llarga durada "Todo importa tanto"

En 48 hores de pur plaer, Amigas! presenten nou single i la seva brillant primera llarga durada. Tot importa tant, àlbum i cançó, creen ocasions perfectes per ballar sota la pluja.

L'àlbum de debut del quintet granadí amb el segell Casa Maracas és ple d'himnes de pop clàssic, lliurant dosis precises d'electricitat i eteris fons electrònics;

Amb un plantejament líric en què l'adversitat desperta el talent, Amigas! semblen metabolitzar qualsevol tipus de patiment transformant-lo en energia neta.

En les successives bestretes del seu primer LP, publicades des del novembre passat, hem anat descobrint a Amigas! un sorprenent repertori d'habilitats per metabolitzar qualsevol tipus de patiment, transformant-lo en energia neta.

Modelen amb habilitat la matèria rítmica i melòdica del pop clàssic. Amb habilitat, infonen les dosis precises d'electricitat i, segons convingui, sedosos o mordents tractament vocals als eteris fons electrònics de les composicions, inclinant-les de manera inevitable a la condició d'himnes.

Van reclamar el dret a la inacció temporal com a remei contra la confusió a 'Mis movidas'. Admetent la paràlisi i la fúria, van transformar la indefinició en autoafirmació a  "Déjame en paz". Van qüestionar les  'Nuevas formas de echar de menos'. Van examinar, fins a trobar la força i les ganes perdudes, el decaïment extrem de l'ànim 'Afonía de alma'. És evident que l'adversitat desperta el talent d'Amigas!, inqüestionable que el seu talent aclareix la nostra visió, inspira el nostre desig, ens predisposa al plaer.

El passat 10 d'abril vam publicar 'Todo importa tanto', la cançó que obre i dóna títol a l'esperadíssim primer elapé d'Amigas!, que veurà la llum només dos dies després.

Tot importa tant, àlbum i cançó, creen ocasions perfectes per ballar sota la pluja. En calma, radiants, segures que el xàfec cessarà, que “al final, las penas igual que vienen se van”.

En aquest sensacional debut, Amigas! projecten amb insistència i encant la idea de superar allò inesperat, reaccionar a l'adversitat, que no importi vas sentir miserable, que el que no pots o no vols fer no interfereixi amb el que pots o vols fer, que l'èxit sigui el que cadascuna sigui que sigui.

Carlos Díaz (Los Planetas, Dellafuente, Colectivo Da Silva, etc.) produeix "Todo importa tanto", un disc tan vaporós com mordent, gràcies al perfecte equilibri entre allò electrònic i allò orgànic. Valent, alliberador i amb un singular atractiu, una infreqüent capacitat per agafar-nos desprevinguts, sense ostentació, en esferes conegudes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario