sábado, 4 de mayo de 2024

La vigatana CARLA ens presenta nou disc "Eclipse"

L'artista Synth-Pop vigatana Carla Serrat, guanyadora del Premi Enderrock de la Crítica al Millor Disc en altres llengües de l'Any 2019, ja ens va deixar entreveure en el seu mini-LP "Reflection" (GCR, 2020) que es trobava en plena recerca de nous territoris estilístics, fent-se acompanyar d'artistes com Jolly Damper, NOIA i beGun.

"ECLIPSE" (GCR 2024), el nou àlbum de CARLA, és la conseqüència evolutiva d'aquella aposta. Estem davant un disc ambiciós en la seva manera de tibar els límits dels preceptes del Pop electrònic, i en com aquesta trobada repta a la mateixa Carla a explorar les seves possibilitats com la gran cantant que és. A "ECLIPSE" la paleta de colors sonors és més variada i més electrònica, sense perdre per això l'habitual i addictiva calidesa marca de la casa.

"ECLIPSE" és també un disc conceptual. L'eclipsi és el fenomen astronòmic entre dos astres que provoca l'ocultació d'un d'ells. Per a Carla, aquest fet serveix com a perfecta metàfora per a explicar la relació entre dos cossos que orbiten entre la llum i la foscor, entre la confusió i la lucidesa.

A "ECLIPSE" destaca la col·laboració vocal del cantant i percussionista guineà establert a Londres Falle Nioke. Nioke és la meitat del projecte col·laboratiu N'Dekho, al costat de Joe Goddard (Hot Chip).

CARLA, que anteriorment ha treballat amb l'enginyer  britànic John Davis (Gorillaz, Dua Lipa, Lana Del Rey), ha comptat en aquest cas amb la producció de Jolly Damper, les mescles de Miquel Cuxart, i la masterització del guanyador d'un Premi Grammy Àlex Ferrer (Jamie xx, John Talabot, C Tangana).

No hay comentarios:

Publicar un comentario