martes, 25 de junio de 2024

Goran Levi presenta el seu primer disc, "guide tones"

Goran Levi  presenta el seu primer disc, "guide tones".

Un recull de composicions originals dedicades a les amistats, els mentors i els referents que han inspirat a Goran Levi al llarg del la seva vida musical. L'àlbum pretén ser eclèctic des del primer moment. Conté temes propers i íntims en format acústic, com és el cas de "waltz for tomeu / fisherman’s tale", un ¾ imbuit de la tradició musical folklòrica de la nostra terra. Aquesta intimitat conviu amb temes energètics i explosius en format elèctric, com és el cas de "song for marius" o "que se yo". 

Pròxims concerts:

21 d'agost, Concert a Studio Weil a Port d'Andratx (Mallorca).

Crèdits tècnics:

Goran Levi, guitarra.

Joan Garcias Tur, contrabaix

Josep Servera, bateria.

Carles Medina, saxòfon tenor (del track 3 al track 6).

Jaume Blàzquez, gravació, mescla i màster.

Gaizka Taro, producció de vídeo i fotografies.

Goran Levi (Veliko Tarnovo, Bulgària, 1998) porta amb ell una història de determinació i passió musical. Originari de Bulgària, va arribar a l'illa de Mallorca als quatre anys. Als dotze, va començar a estudiar guitarra elèctrica durant dos anys. Malgrat un període d'interrupció en els seus estudis, als disset anys la seva passió per la música es va reprendre, marcant l'inici del seu camí artístic.

Gràcies a la vibrant comunitat musical mallorquina, Goran Levi ha tingut la sort de compartir escenari amb músics extraordinaris com Ramon Cardo, Toni Vaquer, Marko Lohikari, Teo Salvà, Joan Garcias, Tomeu Garcias, Pep Garau, Carles Medina, Miquel Àngel Rigo, Llorenç Barceló, Jaume Riera, Marius Koopman o Josep Servera, entre d'altres. La seva presència en l'escena del jazz mallorquina es va consolidar el 2023 gràcies a la seva participació en el concert inaugural del Festival de Jazz de Portocolom, A Jazz De Mar, juntament amb Aina Tramullas. Cadascuna d'aquestes experiències ha deixat una empremta indeleble en el camí de Levi, configurant el seu estil musical únic.

A més de la seva carrera artística, Goran Levi també gaudeix explorant la música a través del prisma de l'ensenyament. La seva dedicació a l'educació es reflecteix en el seu estudi privat, que acull estudiants des del 2016, i en projectes educatius com Major82: un centre on l'enfocament en l'ensenyament no només es basa en la tècnica, sinó també en fomentar una profunda apreciació per la música i el creixement de l'estudiant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario