lunes, 24 de junio de 2024

Orchestra Fireluche ens presenta nou disc “Directe a la Planeta”


Després de 20 anys, l’Orchestra Fireluche presenta “Directe a la Planeta”, un disc en format cassette amb 11 cançons inèdites enregistrades en directe durant el concert que, el dia 29 de maig de 2004, va servir de presentació a la seva primera maqueta a la sala La Planeta de Girona.

“Directe a la Planeta” es converteix, així, en una mena de màquina del temps que transporta a l’oient als primers temps de l’Orchestra Fireluche, tant pel que fa als músics que hi participen, com per les composicions, la sonoritat, l’estètica i la manera com el disc arriba al mercat: en format cassette, un suport encara relativament habitual fa 20 anys.

El disc ve acompanyat d’un bolígraf per a enrotllar la cinta en cas que aquesta surti de la guia i d’un CD per facilitar-ne l’escolta a qui no tingui reproductor de cassette.

La gravació del concert, l’any 2004, va anar a càrrec de MarcPaneque. De la remasterització se n’ha ocupat Albert Cortada, tècnic de so de l’Orchestra durant molts anys. I les còpies dels cassettes les ha fet en Joan Vissi a l’estudi Scumbag Tapes, de Blanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario