domingo, 16 de junio de 2024

Ratpenades ens presenten disc "Pam! Punk! Boom! Lab!"

"Pam! Punk! Boom! Lab!" és el primer àlbum de la banda lleidatana Ratpenades; aquest trio femení format per Karol a la guitarra, Virgi com a baixista i Vero en la bateria, presenten una proposta molt fresca, sobre ritmes enèrgics i variats que barregen diversos vessants del rock and roll en un àlbum de punk rock que trenca amb les línies melòdiques tradicionals aquest estil.

Emmarcades dins del moviment de punk rural, Ratpenades, no és més que una fusió de tres ments creatives que no aposten per posar normes a allò que fan, ni per copiar estereotips ja malgastats per l'ús, convertint les seves vides i per tant les seves cançons en un món circense on poder naufragar entre rialles, zombis, malabars, taules de surf, monstres i tot allò que la seva ment vulgui imaginar.

"Pam! Punk! Boom! Lab!" està compost per vuit temes gravats durant 2023 a l'estudi "El Zulo" d'Almacelles (Lleida) per Txabi Abrego i barrejats i masteritzats per Xavi Escribano de "EM Estudi" a Terrassa; també compta amb dues remescles dels seus dos primers singles autoeditats: "Expedient Asfalt" i "Another Monster", gravades a "La Granja Estudio" a La Figuerosa el 2022 i remesclades i masteritzades per Xavi Escribano el 2024, i finalment una salutació de comiat per part dels membres del grup, on deixen el llistó de la seva bogeria força alt.

Aquest disc aporta una ventada d'aire fresc a l'escena punk rock, alhora que mostra el potencial d'una banda 100% femenina, on tots els temes són diferents combinant les tres veus sense una veu principal com a líder de la banda, vuit temes enèrgics en català, castellà i anglès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario