sábado, 27 de julio de 2024

Els de Terrassa, Midnite Motel ens presenta "Gimme Some..."

Midnite Motel és una banda enèrgica i autèntica, que combina l'essència del hard rock clàssic amb un so fresc i actual. A base de riffs eixordadors i melodies punxants, el quartet ha creat un so propi i potent, que combina influències del rock clàssic dels anys 60 i 70, amb estils més contemporanis. Un so que no deixa indiferent i converteix els seus shows en una experiència catàrtica, una invitació a deixar-ho tot i deixar-se emportar per la música.

Formada a mitjans de 2021 a Terrassa (Barcelona), Midnite Motel és una banda composta per músics amb àmplia experiència. Els quatre membres, Carlos Ferrer (veu), Ladri H (guitarra), Sergi Gaitan (bateria) i Jaume Roig (baix), han deixat la seva empremta a l'escena musical en bandes com Rodeo Rose, Sweet Emotion, i Casino Montreux.

Tot i la seva curta trajectòria, la banda ha deixat una marca significativa a l'escena als seus concerts, compartint escenari amb bandes com els barcelonins The Grassland Sinners o la reconeguda banda australiana The Casanovas durant la seva gira per Espanya el 2022.

Què vols?

És la pregunta que llança “Gimme Some...”, l'àlbum de debut de Midnite Motel. Amb el característic so hard rock carregat denergia de la banda, el disc, presenta nou temes que exploren els desitjos i anhels crus i sense filtrar que tots portem a dins: des del desig d'amor i contacte humà fins a les ànsies de diners, drogues i llibertat. Escolta'l i descobreix què és el que, en el fons, realment desitges.

L'àlbum, publicat al novembre de 2023 i totalment autoproduït per la banda, ha estat gravat, barrejat i masteritzat per Marc Boria a l'estudi Labedoble de Terrassa (Barcelona).

No hay comentarios:

Publicar un comentario