lunes, 19 de agosto de 2024

Adrià Salas i Maruja Limón i la cançó "Corazón de maguey"

Després de dos discos anteriors en solitari on han regnat les col·laboracions (en cançons amb artistes com Lia Kali, Vicco, Mr.Kilombo, Col·lectiu Panamera o Paul Alone, entre d'altres), Adrià Salas, cantant i compositor de La Pegatina, torna a caminar amb nou material. "Aire i terra" va ser el nom del seu primer single al que ara s'afegeix "Corazón de maguey" al costat de Maruja Limón.

En aquesta ocasió, l'Adrià ens parla de tornar a la família, a casa, a la família, després de molts anys donant voltes i experimentant. "Por el camino viejo" és el que diuen a Colòmbia quan el menjar se'n va per l'altre forat i t'ennuegas. "Corazón de maguey"  és una forma de trucar al tequila o al mescla, ja que dins del maguey és on es troben aquests alcohols. Estic en un moment vital en què vull deixar la ciutat i tornar al poble i tornar a fer la música que m'agrada i no la que ven, i tot això té a veure amb això en aquesta cançó.

La cançó ve acompanyada d'un videoclip en què ens mostren el procés d'enregistrament del tema amb Maruja Limón i amb dos rumbers de renom a les guitarres, palmells i cors: Muchacho Serviole i Jack Chakataga.

"Corazón de maguey" és el segon single del que serà el tercer àlbum en solitari d'Adrià Salas. Aquest àlbum es publicarà el 2025, aprofitant l'aturada durant el proper any de La Pegatina.

No hay comentarios:

Publicar un comentario