jueves, 15 de agosto de 2024

Blockparty torna a octubre a Arganzuela

El 19 d'octubre Blockparty Arganzuela 2024 torna a l'Esplanada Negra Multiusos Madrid Rio amb una jornada de música en directe a l'aire lliure. Una autèntica festa diürna per als amants del garatge i el punk.

Com és tradició, el festival torna a apostar per sons contundents i guitarres esmolades. Aquest any, estaran al festival madrileny Automatic Lovers, Mohama Saz, Nou Catecisme Catòlic, Wyldlife, Bala, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs.

La música és el més important a Blockparty, un esdeveniment on preval l'experiència de qualitat de l'usuari allunyant-se de qualsevol concepte macro. Som nihilistes: no hi ha cashless, no hi ha pressa, no tenim sínia ni photocall ni tenim influencers, no cal agafar una llançadora atapeïda per anar a un descampat al mig del no-res i pots venir caminant, amb bici o amb transport públic (es realitza al centre de Madrid), no cal hipotecar-se per prendre una cervesa i no has d'escollir quines bandes veuràs.

A més, els menors de 16 anys entren gratis, que cal donar oportunitats al planter.

Pel que fa al menjar, tindràs les opcions que vulguis: imaginació al poder!

El 4 d'octubre tindrà lloc la festa de presentació del festival. Es realitzarà a el Sótano i comptarà amb la presència de La URSS i Dolerme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario