domingo, 11 de agosto de 2024

El Niño Delta, el projecte encapçalat pel granadí Alex Arcas, torna amb l'àlbum "We Love Troubles" (Amamos Los Problemas)

El Niño Delta, el projecte encapçalat pel granadí Alex Arcas, torna amb l'àlbum "We Love Troubles" (Amamos Los Problemas) després del debut el 2023 amb "We Are Flamingos". El nou treball de la banda granadina consta de set cançons enregistrades en rigorós directe que parteix de l'essència del Rockandroll i introdueix registres al Surf Llatí, amb matisos més fúnebres, però aproximant-se fins i tot al Bolero.

A la nova entrega d'El Niño Delta també trobem cançons més esmolades amb una atmosfera més festiva, com és el cas de Bonus Track Blues, un single que neix de la improvisació i que finalment va ser afegida a l'àlbum; sens dubte mostra la compenetració i frescor amb què es desenvolupa “Los Toublemakers” (Alborotadores), l'àlies de la banda que recolza el jove Arcas.

El Niño Delta, una proposta singular que es fonamenta a l'Underground des de les arrels Rock And Roll i que explora un gresol de subgèneres com el Blues, el Country, el Surf i el Rockabilly. Prenen com a referència a grans noms com The Delta Bombers, JD McPherson, Nick Curran, The Hillbilly Moon Explosion, Stray Cats o bandes més properes com Guadalupe Plata, La Big Ràbia, Els Corones, Mas Birras o Els Il·legals, entre d'altres.

El Niño Delta s'enlaira com un bufa d'aire fresc amb tot just un parell d'anys de vida, en tan poc temps, han format part de festivals de tant pes com El Blues Cazorla després de guanyar el 2n premi a la batalla de bandes, a més de defensar el seu directe a grans sales on han certificat la seva demolidora posada en escena.

Alex Arcas, ànima máter d'El Niño Delta, forma part d'altres projectes com Vacas Flacas o Cocaine, anteriorment debutava com a guitarrista solista amb Billymonkeys. We Love Troubles" i "We Are Flamingos", els dos treballs publicats fins ara pel Niño Delta han estat gravats i masteritzats a DeleiMusic (Almeria) sota la producció de Pike Cavalero.


El Niño Delta són:

Alex Arcas (Nen Delta): Veu i Guitarra

Daniel Sánchez: Guitarra

Migue Arcas: Bateria

Beatriu: Baix

No hay comentarios:

Publicar un comentario