lunes, 5 de agosto de 2024

"In This City They Call You Love", el nou disc de Richard Hawley

 

Avui parlem de "In This City They Call You Love", el nou disc de Richard Hawley. Es tracta d'un disc que conté 12 cançons excepcionals, moltes de les quals es poden descriure com a "vintage Hawley" i figuren entre les millors balades que ha escrit i gravat.

Amb influències que van des del blues fins a la psicodèlia, Hawley explora una àmplia gamma d'emocions i sons en aquest àlbum, que reflecteix el seu amor profund per la seva ciutat natal, Sheffield. Des dels nostàlgics acords de "Coles Corner" fins a la inquietant atmosfera de "Trueloves Gutter", cada nova cançó és un reflex del seu particular univers sonor. Així, l'àlbum també destaca l'habilitat única de Hawley per explicar històries a través de la seva música i discorre per estils diversos, des del R&B fins a la música country.

Magnífiques melodies i arranjaments acompanyats per l'emotiva i sonora veu de Hawley, que sona millor que mai, en un àlbum que confirma encara més el seu lloc com un dels millors compositors de la seva generació, en una carrera discogràfica d'enorme èxit que s'acosta a els 25 anys. El títol de l'àlbum està pres de la cançó People, que bé podria ser la millor cançó que Hawley ha escrit sobre la seva estimada Sheffield, l'orgullós passat industrial de la ciutat i la perdurable determinació dels seus ciutadans.

En paraules del propi Hawley:

"He fet tres discos en què ja tenia el títol abans de començar a gravar, en què tenia una agenda. Un va ser "Truelove's Gutter". Un altre va ser "Standing At The Sky's Edge", quan vaig voler pujar el volum i fer la música molt més agressiva, i després aquest. Volia que fos multicolor en certa manera, centrant-me en la veu i en el que les veus poden fer juntes. i l'espai”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario