martes, 5 de agosto de 2014

Oques Grasses "Quan cau la nit" Matadepera

El passat 31 de juliol el grup osonenc Oques Grasses va tancar el Festival "Quan cau la nit" que es fa tots els dijous de juliol a Matadepera. El dia 3 va actuar Mr. Misael y Los Atormentados, el dia 10 van fer Concurs de dj’s locals, el17 va actuar  Jules i el 24 actuar La iaia.
Els Oques Grasses van arribar a Matadepera per donar-ho tot a l'escenari com tots els concerts de la seva gira, amb dos discs "Un dia no se com" i "Digue-n'hi com vulguis" disc que la banda de rock, reagee, ska i patxanga en general presentaven.


"Digue-n’hi com vulguis" a tot el que et passa, les coses poden ser d’una manera o d’una altra depenent de la importància que els vulguis donar. Les paraules i les accions per descriure tot el que ens passa són les que s’encarreguen de fer-ho saber als altres i de fer que ho sapiguem nosaltres mateixos. Tothom és aquí pel mateix, i tothom ho viu de diferents maneres.



Amb molt d'amor els Oques van fer gaudir de la connexió tant especial que tenen amb el públic i van fer ballar, cantar i gaudir al públic assistent, repassant el disc anterior i actual i acabant amb "Els passos importants es solen fer sense roba" on el públic es va treure camiseta com en els vells temps amb Els P
ets i el seu "Jo vull ser rei"

No hay comentarios:

Publicar un comentario