lunes, 6 de octubre de 2014

Ian Sala: El Bob Dylan català té un disc blanc i energètic


De de-formació autodidacta, el rosinc Ian Sala produeix un folk-country de pa de pagès que no deixa indie-ferent. Amb res més que guitarra, harmònica i veu, ve de guanyar el 16é Concurs de cantautors d’Horta-Guinardó i ara es un dels 5 finalistes del Sona 9. Ara que per fi ha generat un ampli repertori s’endinsa de ple en el món de la música en viu, tot i ser conscient que potser no en sortirà viu.



Aquest repertori es veu reflexat en el seu disc conté 8 peces: La més clàssica i la primera "Els macarrons de la iaia", "Les calcetes ortopèdiques", "Poca confitura", "Les tres poesies", "Les 4 fustes", "Laura" i "L'home de les mil i una vides". Una mescla entre el folk-country americà, les històries de la terra i el disseny d'un disc blanc com el primer disc dels Beatles.

Aquest Bob Dylan de Roses ha demostrat que no cal dur una banda sencera sinó que amb petites històries casolanes, i sent una mica home orquestra, pot un fer una discàs rodó rodó amb una energia que recorda la dels seixanta.

El tema dels macarrons no se si es influència de Quimi Portet però es una història ben divertida com les demès cançons del CD.

Els elogis que ha rebut l'artista en el Mercat de Música Viva de Vic i de cara a la final del Sona 9 fan de Ian Sala un artista a tenir en compte i que donarà molt que parlar, hem sembla que la iaia comença a bullir l'olla i en sortirà un bon brou amb molts i bons ingredients.

Més informació: http://www.iansala.com/

Propers concerts:


No hay comentarios:

Publicar un comentario