miércoles, 12 de noviembre de 2014

“Cuéntame más”, nou CD de La Ranamanca!!

La Ranamanca1



El grup de Castelló de La Plana, La Ranamanca, es troba en plena producció del seu nou disc, un LP que durà per títol Cuéntame Más. 

Per fer-lo realitat, han llançat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Gràcies a la contribució econòmica dels mecenes, que poden optar a nombroses recompenses adaptades a totes les butxaques, el grup sufragarà part de les múltiples despeses que comporta la producció, gravació, etc. d’aquest nou treball.

Per a la producció del disc han comptat amb un tàndem de luxe format per Adri Faus (La Raíz) i per Sam Ferrer (El Último Ke Zierre). La gravació ja ha començat als estudis Wz Estudi de Borriol i continuarà en els estudis Rockaway, sempre amb Sam Ferrer a l’altre costat de la peixera.

L’estudi La valenciana de Comunicació s’encarregarà el disseny gràfic i el packaging del CD, així com els nous dissenys de samarretes. Rosana Ayza és l’autora de les fotografies que ilustraran el llibret del disc, com la que podeu vore ací dalt.

Està previst que el disc estiga enllestit a finals de gener de 2015, i les presentacions oficials seran a partir del mes de febrer.

Què, els tireu una mà?

No hay comentarios:

Publicar un comentario