martes, 11 de noviembre de 2014

Entrevistem a Keep Out


1. Com us vas iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
Quan era petit, la meva germana solia tocar la guitarra i me la deixava. Actuàvem a la seva habitació fent playbacks de les seves bandes favorites. Sempre els deia als meus amics, que de gran portaria els cabells llargs i seria estrella del Rock jajajaja

2. Com es crear el projecte “Keep Out”? Com ha anat evolucionant al llarg del temps?
Keep out va néixer el 2006 com a banda de nens amb ganes de tocar i des d'aleshores la formació ha canviat mil vegades. Comencem gravant el nostre primer ep "Fast Food" i poc més tard vam gravar el primer àlbum complet "Your Favourite Lipstick". Després vaig gravar un EP en solitari "Dirty words, Lies & Kisses" i vaig estar una bona temporada actuant com a solista però sempre sota el nom de Keep Out. Per a l'enregistrament del segon àlbum "Otherside Shit" es va unir al projecte Elisabet Bates com Dj i girem durant un any com a duo.
Per a "Kill, Love, Destroy" torno a quedar-me sol però explicaré amb col·legues del món de l'electrònica com Dj Extasixxx per defensar els directes.

3. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per promocionau-se i gravar el disc “
"Kill, love, destroy"?
El nou àlbum, com els 2 anteriors, han estat produïts per Marc Navarro, el sempre entén el que necessito i millora la idea. És un crac. Pel que fa a col·laboradors tinc el gust de envoltar de bona gent, amics que sempre estan a prop i et donen piles per seguir endavant. Carol Mms amb les seves fotos i vídeos, Elisabet bats amb els seus dissenys i idees diverses .. Àlex Jassé em va cridar per al seu programa de TV històries particulars sobre músics emergents, Cris Turner i Sergio Conde em porten al seu programa de ràdio Connexió directa en un parell de dies per fer promoció .. Entre tots ens ajudem quan toca i així és com ha de ser. Tots ells, tots els col·legues que d'alguna manera donen suport a la moguda també són Keep Out. ll de dies per fer promoció .. Entre tots ens ajudem quan toca i així és com ha de ser tots

4. Com us veieu  dintre del panorama de la música?
Sóc petit, amb grans aspiracions i un parell de raons per fer soroll. Una cosa així jajajaa

5. Com definiríeu la teva música?
Cada disc és d'un pal diferent. En el cas de "Kill, Love, Destroy" m'agrada definir-lo com "orgia electrònica amb distorsió".

6. Com us plantegeu la nova gira o el que queda de l’any?
Presentem el disc convidats per la gent de Indellà Produccions al Depo de l'Hospitalet el 6 de Desembre al costat dels enormes Dexist. A partir d'aquí rodarem tot el que ens deixin per sales, bars i clubs. I el millor: Fa uns anys vaig estar tocant al metro de Barcelona així que vaig pensar que seria bona idea fer una mena de "Underground Tour" durant uns mesos per totes les estacions tocant els temes nous. L'hi recomano a tot Músic.

7. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador?
Com a músic al Razz 2 al costat de Elisabet Bates en un petit festival! Va ser molt Heavy !!! Com espectador crec que em quedo amb Patti Smith al Portaferrada, arrencant una a una totes les cordes de la seva guitarra al crit de Rock & Roll !!!

8. Quines són les vostres influencies musicals?
Les meves bandes fetitxe són: The Doors, Joy Division, Nirvana, Placebo, The Withe Stripes, The Kills i Bunbury en totes les formes. Tenen en comú: foscor, ambigüitat i Presència Escènica. Tots ells monstres del directe.

9. Quina es la teva última descoberta musical emergent?
Paranormales, que estrenen "Equilibrio consciente" amb Santi Garcia a la producció, Nice Place i el pel seu directe, Dexist presentant "Local Prime Time" i com no, Harlock i la seva tremendísimo EP "The treas".

10. Un lloc on us agradaria tocar?
Si ens anem a lo gran el Sónar, Bbk o Primavera. Com sala em quedo amb la gran d'Apol·lo, té molta màgia.

11. Que aconsellaries a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
Que s'alimentin dels seus somnis, trepitjant terra i treballant dur. Que no perdin el temps amb idiotes i que abracin fort a la seva gent, ells són la energia que fa que tot flueixi.


12. Què és el que us  apassiona de la música?
La llibertat que sents quan interpretes. Res hi ha més enllà i aquest punt és com córrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario