miércoles, 12 de noviembre de 2014

Parlem de Mai Mai el EP de Mai Mai una banda de rock valenciana


Avui parlem del nou EP de Mai Mai, un grup d'indie rock des de València, formada per Mario Sancho (veu i baix), Pau Berga (guitarra i cors), Pau Belda (bateria) i Miquel Albero (guitarra). Comencen a assajar a finals del 2012 i desprès de gravar un EP que s'autoprodueixen el estiu de 2013 i surt el febrer de 2014. Sis cançons que han tingut molt bona acollida o que ja s'ha presentat en més de vint escenaris.
Es una EP produït per Tono Hurtado i enregistrat a Río Bravo (Xirivella) i Caramelo (Montcada). 
El Ep conté: La cançó que mai s'acaba, Quatre, Filibusters, Tornar, Senyora i Invencibles.
Com diuen a la nota de premsa es una banda de rock en procés de recerca, i es per això que van innovant i treballant en aquesta linea: es per això que trobarem influencies més pop, indie, folk... tot i que sembli que es un procés inestable, podem assegurar que en surt d'ells la música més pura fruit de la innovació. El seu rock energètic t'atrau des del minut 0 i les ganes/il.lusió del grup es perceben en totes les cançons; lletres treballades d'esperit lliure i coesió de grup.
Desitjem un bon futur a aquest grup i esperem que Mai Mai s'en deixi de parlar d'ells i que tinguin un futur plàcid com es mereixen.

Agrair a La Flor y Nata Records per fen-se arribar la proposta.




No hay comentarios:

Publicar un comentario