jueves, 4 de diciembre de 2014

Nou videoclip de Guillem Roma

Ara que s'acosta l'hivern Guillem Roma estrena un videoclip molt estiuenc ideal per fer passar el fred a ritme de swing. En el vídeo que ha dirigit el mateix Guillem Roma, imatges amb molt color, olor de mar i dos ballarins es mouen al ritme de la música acompanyant la frescura de la cançó "Dolphin's Song" del disc "Nòmades" (autoeditat 2014)
El ball, la dansa i el moviment són elements que surten a gairebé tots els videoclips del músic osonenc. Com explica ell mateix, "és una manera d'explicitar la creença que música i moviment són dues cares de la mateixa moneda i a part el ball té una atracció visual que difícilment es pot esquivar, per això m'agrada que ballem en els videoclips" En aquesta ocasió els encarregats de posar el moviment són Héctor Artal i Gustav Jakobsson, dos ballarins de swing, lindyhop i Jazz Steps residents a Barcelona.

Després de passar pel MMVV exhaurint entrades i amb molt bona rebuda, Guillem Roma acompanyat de la Camping Band Orchestra continua la gira de presentació d'aquest tercer disc i el podrem veure en directe en diferents escenaris aquest hivern i primavera: El dia 17 de Gener al Teatre Eliseu de Roda de Ter, el 20 de Febrer a l'Àtruim de Viladecans o el 28 de febrer a l'Auditori de Barcelona entre altres!
Així que us convidem a compartir aquest nou video i a seguir el viatge dels Nòmades i la seva música! Una experiència per deixar-se portar per la màgia de les coses maques d'aquest món i més enllà!

Podeu trobar més informació del videoclip, del projecte i de concerts a www.guillemroma.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario