miércoles, 18 de febrero de 2015

Segueix el Tradicionarius


- Dimecres 18 de febrer de 2015 a les 21.30 h al Bar del C.A.T.Dimecres al Bar del C.A.T.
Les Vespres dels dimecres
Marcel Casellas convida una vintena de músics a l’escenari del Bar del C.A.T. durant els dimecres de febrer i març dins el cicle i punt de trobada Les Vespres dels dimecres. Cada dimecres hi convida dos músics que combinen amb el seu contrabaix. Aquest mes ja estarà tot tancat i organitzat, tot un repertori per a cada sessió, repartiment de rols entre els convidats, el romanç, el cànon... L’objectiu és que brolli la improvisació i que ho impregni tot del seu ordre singular! Casellas –músic bregat en formacions com la Principal de la Nit So Insistent o Mesclat– juga perquè els músics, tot i que ni s’hagin trobat a dalt d’un escenari, s’adiguin a la seva combinació sonora perquè la improvisació sigui ben rica i plena.

-Divendres 20 de febrer de 2015 a les 19 h i a les 22 h
OVIDI POPULAR, 20 anys!
Els Festivals Tradicionàrius i BarnaSants reten homenatge a l’Ovidi Montllor
Aquest espectacle, produït pel Festival Tradicionàrius i en col·laboració amb el Festival BarnaSants, es basa en l’obra d’inspiració popular i tradicional d’Ovidi Montllor.
Algunes de les veus més emblemàtiques del folk dels Països Catalans: Miquel Gil, Pep Gimeno “Botifarra”, Artur Gaya, Toni Torregrossa, Celdoni Fonoll i Jordi Fàbregas, sota la direcció de Pau Figueras i Tóbal Rentero, interpretaran el repertori connectat amb la tradició del músic d’Alcoi.
‘Em sembla que dins les meues cançons es troben records de totes les edats i de tot temps’

-Dissabte 21 de febrer de 2015 a les 22 h al C.A.T.
CAROL DURAN presenta SOROLL BLANC
Cançons pop amb aires folk. Històries de prop amb regust d’ahir. Emocions que es desdibuixen. Una espiral de sons i ritme. Soroll blanc que relaxa i que atrapa. Soroll blanc que agita i inquieta. Carol Duran presenta aquest nou projecte en un directe proper i fresc que barreja sense complexes la tradició i la contemporaneïtat. Cançons pròpies que es muden de l’intimisme nu a l’energia del folk. Del bucle electrònic a l’acústic més sincer.
Guillermo Rizzotto (Argentina) + VINDU ensamble (Noruega)
Presenten el disc enregistrat a Noruega VINDU (Finestra)
El guitarrista Guillermo Rizzotto, argentí resident a Barcelona des de fa 8 anys, es presenta per primera vegada amb aquest projecte multicultural conjuntament amb un trio de músics escandinaus. Rizzotto ha viatjat a Noruega durant dos anys per trobar-se amb músics rurals de la regió de Numedal per crear un punt de trobada entre la seva cultura musical i la dels seus companys nòrdics. Una unió singular i sense precedents. Tota aquesta feina l’han plasmat en un nou disc enregistrat a Noruega durant el novembre de 2013 i l’ha subvencionat per l’Ajuntament de Flesberg, Noruega. Aquest concert al Festival Tradicionàrius serà la presentació oficial del grup VINDU i el llançament del seu primer disc homònim, per primer cop a Europa. Un resultat sonor que ens portarà als paisatges de la Pampa i el litoral argentí unint-se amb les cançons tradicionals noruegues interpretades amb els seus instruments tradicionals.
Reserva les teves entrades aquí
Us recordem que com a subscriptors teniu entrades a millor preu pel concert de Folk Laietà, Lo poder del cant a L'Auditori el proper 5 de març. Trobareu tota la informació en aquest enllaç

- Dimecres 25 de febrer a les 21.30 h
AL BAR DEL C.A.T.
Les Vespres dels dimecres amb Marcel Casellas i convidats

- Dijous 26 de febrer a les 21.30 h
C.A.T. 10 € / 8€ / 5€
Papa Orbe & los Turpiales Sabaneros
Cicle Hamaques

- Divendres 27 de febrer a les 22 h
C.A.T. 22 h / 10 € / 8 € / 5€

- MOX (País Valencià) guanyadors del concurs SONS de la Mediterrània
El Naán (Castella)

- Dissabte 28 de febrer
11.30 h Mercat Estrella, Lesseps, Abaceria i Llibertat
Els Tranquils

21 h C.A.T. Nit de Ball Folk amb
La Viu-viu presenten el disc Amics
BALLa2 (PPVV)
Blue Reed Trio (Itàlia)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario