martes, 31 de marzo de 2015

9SON ES CONSOLIDA A LA SALA APOLO AMB LA PRESENTACIÓ DEL SEU NOU DISC ‘ÍSSIM’



Dissabte 28 de març va tenir lloc a la Sala Apolo de Barcelona la revolta musical dels 9SON on es va confirmar la consolidació de la banda, que a ritme de rumba i fusió va omplir l’emblemàtica sala de Barcelona. Al concert es van estrenar amb èxit les cançons del seu nou disc, ÍSSIM,  que arriba a les botigues físiques i digitals demà 31 de març, tot i que fa dies que es pot trobar en descàrrega gratuïta a la web del grup.

Un espectacle rodó on la festa i el bon rotllo van ser els fils conductors d’una nit màgica pels 9SON, amb coreografies dalt i sota l’escenari i un públic més que participatiu que es va deixar contagiar de bones vibracions i no va parar de ballar i corejar cada una de les cançons que el grup va oferir. Un dels moments àlgids del concert va arribar amb Wopepopiero, el primer senzill d’aquest nou treball. Una cantarella que il•lumina el dia a ritme de reggae i que és repeteix al llarg d’una cançó impossible de treure del cap. Un tema amb el que la banda s’ha renovat però que segueix tenint aquesta frescor tan característica de la seva música, plena d’alegria i d’optimisme. Cal destacar les col•laboracions de Cantabile i Aupa Quartet, que participen al disc i no es van voler perdre la cita.

El superlatiu títol del disc,’ÍSSIM’ (Discmedi 2015) ja deixa entreveure que és un treball que sorprendrà, tant per la maduresa que respira com pel notable pas endavant que fa el grup.  Ple de vitalitat i alegria, destaca per la frescor i transparència de cada cançó. Compta amb la col•laboració de les Cantabile, l’Alguer, el Sergi i el Pau de Txarango, el Joan Garriga de La troba Kung Fu, els Aupa Quartet i Vicenç Solsona.

9SON neix el 2010 amb la il•lusió de fer de la seva música un referent de la fusió musical al nostre país. Es nodreixen de sonoritats com la Rumba Catalana i la Timba Cubana i les barregen amb un gran arsenal de músiques del món. Reconeguts al 2013 com l’Artista Revelació de l’any a Catalunya pels Premis ARC, finalistes del premi disc Català de l’any, i amb diverses nominacions als reconeguts Premis ENDERROCK, 9SON torna amb un nou disc per seguir acumulant èxits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario