martes, 31 de marzo de 2015

Avançament del nou disc de Komfusió!


El grup de Sella publicarà en maig el seu segon treball sota el títol "Un poble de cançons". L’àlbum es presentarà en format Llibre CD i inclourà poemes musicats d’autors com ara Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu o Miquel Martí i Pol, així com cançons originals composades pel grup.

Komfusió neix de la fusió de dos grups de la Marina Baixa, Gatxull i Inseminació. La nova formació repren alguns temes d’aquestos grups, cançons d’altres bandes experimentades de la Marina Baixa com Òwix o Sant Gatxo, així com l’herència musical de cantautors valencians i catalans com ara Lluís Llach, Raimon o Ovidi Montllor. Reinventen velles cançons i n’adapten de noves cap a estils tan variats com el rock, el reggae, l’ska, el funk o la música llatina. Compten a més amb una base sòlida i potent de metalls i l’emprempta de la terra que suposa la utilització de la dolçaina i el valencià com a llengua de cant i comunicació. En 2012 van presentar el seu primer treball, Retrobem els orígens, farcit de versions i temes propis.

Ara tornen amb "Un poble de cançons", fidels al seu estil, però amb un treball més madur que es presentarà en un format especial, un Llibre-CD. El filòleg Josep Vicent Garcia serà l’encarregat dels textos del llibre. Ací el podeu escoltar presentant el projecte al programa de Cabiló Ràdio,  El disseny i els dibuixos, els farà el pintor Dani Alemany. Un gran salt qualitatiu tant pel que fa a les cançons com per a la imatge gràfica i disseny del conjunt.

El grup ja ha anunciat que presentarà una altra cançó el dia 17 d’abril. Estigueu atents!

No hay comentarios:

Publicar un comentario