jueves, 5 de marzo de 2015

Crònica del Concert de la Diada d'Andalusia de Paquillo i Companyia

El dissabte 28 de febrer es va celebrar la Diada d’Andalusia amb un concert de Paquillo Garcia gran guitarrista flamenc de la nostra ciutat i a l’Auditori de Terrassa amb el seu espectacle. El acte va ser organitzar per la Coordinadora Andalusia de Terrassa.
Paquillo Garcia neix l’any 1991 a Barcelona descendent de família Andalusa i amb diversos familiars músics, entre ells el seu pare guitarrista. Des de petit sempre li ha apassionat el món de la música, especialment el Flamenc. A casa sempre estava posada musica Flamenca i agafava el que fos, ja sigui el calaix, guitarra, sabates ... Amb 12 anys va debutar al Teatre Alegria de Terrassa "Barcelona" interpretant temes del mestre Paco de Lucía.
 Ha cursat estudis paral·lels al Liceu de Barcelona, ​​Escola de música E8, Conservatori de Terrassa. I ha rebut lliçons de mestres com David Cerreduela, Diego del Morao ... entre d'altres. Ha col·laborat amb nombrosos grups, espectacles de flamenc i enregistraments de discos, entre ells Els Malagana, Mante-k, Són de Calaix, ArteCat, Dtranquis, Cherezade, malfactors ... A l'abril de 2013 grava el seu primer disc "Notes del Present", suposa el seu debut com a solista en el món del flamenc. Acompanyat de col·laboracions de luxe com Nene Maya, Marcel Ala, David Jacome, Thais Hernandez, Isaac Vigueras, Miguel Mendoza, Joaquin el Duende ... En aquest disc el defineix com un treball en el qual mostra la seva flamenc particular, amb arrels i trepitjant el present. Amb tan sols 22 anys ha recorregut tota Espanya, Europa, Rússia i Emirats Àrabs.

Paquillo va oferir conjuntament amb: Sergio Murillo (percussió), Edu Palomares (Baix), Carlos Pardo (Piano), Nene Maya (Mandolina), Rubén Lorente (Guitarra), Rafa Manteka (Cant), Laura Santos (Cant) i Estela Monroy (Ball) van oferir un concert molt especial en homenatge a Paco de Lucia, que van omplir el concert de bons records i emocions als assistents. Amb les entrades esgotades des de mitjans de febrer no va decepcionar un auditori ple de gom a gom. El ambient era d’alegria i fraternitat entre el públic assistent i va concloure amb una pica-pica a la recepció de l’Auditori on el públic assistent felicitava a Paquillo amb entusiasme.


No hay comentarios:

Publicar un comentario