miércoles, 17 de junio de 2015

Guillem Roma estrena un nou videoclip amb una il·lustració de Gemma Capdevila

"La tendència natural" és el quart videoclip que Guillem Roma presenta amb les cançons del seu tercer àlbum "Nòmades". Un vídeo que uneix el món de la música amb el dibuix i que ha realitzat el mateix músic fent tàndem amb la Il·lustradora Gemma Capdevila, que entre molts altres treballs ha dibuixat concerts i cançons de molts músics del panorama musical català. El clip ens ensenya el procés de creació d'un preciós dibuix a través d'un exercici sugerent on l'univers màgic i oníric de la il·lustradora encaixa a la perfecció amb la lletra i el món poètic que desprèn la música.


La imatge i el vídeo s'ha convertit en una part essencial en el projecte musical de Guillem Roma que dirigeix els seus propis vídeos ampliant l'univers personal que hi ha darrera les cançons. Ara estrena aquest nou videoclip després d'haver estat premiat com a realitzador pel festival FICCAT (Festival internacional de cinema en català) a Millor videoclip amb "El teu llit" i enmig d'un moment ple concerts en la seva gira de presentació de Nòmades! Portal Blau, Festival Emergent, festival de Cadaqués, Petits Camaleons, FIMPT son alguns dels llocs on els podrem veure entre molts altres concerts.
Guillem Roma anuncia que està preparant cançons per un nou disc de cara l'any que ve però que abans hi haurà alguna sorpresa

Més informació del videoclip, de concerts i altres a www.guillemroma.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario