domingo, 31 de enero de 2016

Falcon & Firlin presenta el seu 5è disc "Sessions"

Falcon & Firkin és un grup de pop-rock creat el 2007 que expressa la seva música majoritàriament en la seva llengua nativa, el català. Volem que la nostra música arribi al major nombre de gent possible i ara gràcies a internet i a la difusió a les xarxes socials podem aconseguir-ho. El nostre estil es basa en la música pop-rock amb una barreja d’influències britàniques i americanes. Les lletres expliquen situacions i sentiments de les nostres vides quotidianes i les de les persones que ens envolten.

Falcon & Firkin està format per:
- Jordi López (Guitarra Acústica, Guitarra Elèctrica, Piano, Teclat i Veu)
- Jordi Armengol (Guitarra Acústica, Guitarra Elèctrica i Veus)
- Eric Sans (Baix i Veus)
- Xavier Bargués (Bateria i Percussions)

El 24 de Desembre de 2014 Falcon & Firkin treuen "Cridem La Llibertat" on s'apunta al dret a decidir, una cançó dedicada al moviment del país per lluitar per la seva llibertat i poder esdevenir un nou estat d’Europa: https://www.youtube.com/watch?v=DtdiekRoXe8.

Es un grup emergent però amb discografia bastant extensa, el primer disc es "27 d'abril de 2012 (2013), el segon acústics (2013) i el tercer "Clàssics del rock (2013) , el quart "As de cors" (2014) i el cinquè "Sessions" (2015)


Aquest darrer disc es directe i es la consolidació de Falcon & Firkin com a banda de pop rock, amb lletres treballades, musicalitat treballada i música de sentiment i acció.


No hay comentarios:

Publicar un comentario