lunes, 1 de febrero de 2016

Parlem de Et-Co* i del seu cd "Liberto"


Et-Co es un grup de World Music i música explorativa format:
- Sonia Linares Berroy- Veu i guitarra
- David Chueca Folch- Guitarrra
- Bertrand Magnier- Basix
- Marianano Varela- Percussions

Et-Co és un projecte de folk exploratiu que es nodreix de la World Music i els seus llenguatges, els seus contes i les seves metàfores sonores, podeu trobat més informació: www.etcomusic.com
Hi va haver un temps on la música i el ritme eren els aliats dels homes i que aquesta connexió els permetia comunicar-se, curar-se en un fluid vital que els regenerava. Es tornaven medicina.
Et-Co és una proposta artística, una trobada amb el sagrat, amb el tempo del moment primitiu, ancestral en una era moderna on el misteri es perd cap a un futur sense arrels.

Una idea original de Sonia Linares Berroy, Et-Co es mou entre folk exploratiu que neix des d'una perspectiva d'autor, íntim en les seves lletres i ideologia. En el seu esperit neix un ritual salvatge, agosarat, primari.
Mons llunyans s'acosten i ens expliquen des de la World Music i la Psicodelia. Els elements emanen saba que es converteix en una criatura orgànica, viva que emergeix i pren forma en les mans de David Cheuca Folch, Bertrand Magnier i Raúl Mellado.


Liberto! el seu nou àlbum debut, està produït per David Chueca Folch des del segell Marlee Records (Vilanova i la Geltrú, 2014).
Liberto! pot descarregar-se on-line de manera gratuïta a www.etcomusic.com i escoltar-se en Spotify, Bandcamp i altres plataformes.
Et-Co i Liberto! pots trobar també en format físic artesanal i nosaltres afegirem irrepetible, a tots els seus esdeveniments i concerts en viu i en la botiga de dics de música independent Ultra-Local Records (Poblenou, Barcelona)

El disc Liberto! (Marlee Records, 2015) es un crit a la llibertat, a un saber fer de bona música i lletres en català. castellà i anglès entre d'altres. Música eclèctica, amb un punt d'investigació de nous sons i d'una creativitat extrema que donen com a resultat un bon disc, un bon projectes i un bon propòsit, ara nomès falta el teu propòsit i escoltar amb auriculars, com es fa amb la bona música i en un bon sofà per desconnectar i gaudir.

El grup ha rebut diferents guardons:
- Premi Track Baix Penedès 2015
- 2n premi Fira de la Música de Cardedeu 2014
- Seleccionats per convocatòria SGAE '100 Concerts d'Autor FNAC 2015
- Recording "The Tides" Casamurada 2015 finalistes Track

1 comentario:

  1. espectacular banda os he visto en el D.O TARRAGONa HE COMPRADO VUESTRO DICO Y ME LO HABEIS FIRMADO. EN CASA NO DEJA DE SONAR ESTE MAGICO CONJUNTO DE MELODIAS MAGNIFICAS LLENAS DE VIDA Y FELICIDAD! MUCHAS GRACIAS POR VUESTRO TRABAJO. SE MUY BIEN LO QUE CUESTA EN PAISES COMO EL NUESTRO LLEVAR EL ARTE A LOS ESCENARIOS.
    BRINDO POR eT-CO*

    ResponderEliminar