jueves, 28 de abril de 2016

Möndo Loco presenta el seu EP "Aire Fresco"

Möndo Loco és una banda que neix al 2011 a la ciutat de Lleida de la unió de músics vinguts de diferents bandes locals. La música que realitza ve a integrar-se dins del mestissatge, amb matisos Rock. Influencies de Manu Chao, Gogol Bordello, NOFX entre altres es mesclen en una recepta que no deixa indiferent, el ska-punk més frenètic, reggaes hipnòtics i el swing més agressiu són els ingredients que convergeixen en un show energic i esbojarrat b matisos Rock.
 Des dels seus inicis, Möndo Loco ha anat creixent i acumulant experiència durant més de 150 concerts per tota la geografia catalana.
  Sales, festes majors, festivals i festes populars han estat l’escenari on s’han escoltat els les cançons dels seus dos treballs discogràfics “On Fire” (2013 auto editat) i “Giramondo” (2014 auto editat).


Aquest 2016 la banda publica el seu tercer treball, l’EP “Aire Fresco”, que consta de quatre cançons treballades al llarg de varis mesos. Temps en el que el treball en equip, la complicitat i inspiracions a altes hores han resultat en un treball més madur, fresc i enèrgic. Sota la producció de Víctor Ayuso,” Aire Fresco” s’ha enregistrat als estudis Zamenhoff de Lleida. Els temes de “Aire Fresco” sonen com el seu propi nom indica, missatges directes, arranjaments lleugers i melodies enganxoses s’uneixen per fer d’aquestes cançons injeccions de diversió i alegria amb un toc d’ironia i crítica. Amb aquest treball s’inicia la gira “Aire Fresco Tour 2016” que portarà al grup per un bon nombre de sales de referència a Catalunya: Sala Apolo (BCN), Lo Submarino (Reus), La Boîte (Lleida), Sala Dresden (Cerdanyola), La Flama (Vilafranca del Penedes), diferents Gaztetxes del País Basc i per diferents poblacions en motiu de les festes majors. Möndo Loco arriba aquest 2016 com una bocanada d’Aire Fresco

No hay comentarios:

Publicar un comentario