jueves, 21 de abril de 2016

Parlem de La Ska Brass i el seu nou disc "El País de los Ciegos"


"La Ska Brass" sorgeix a finals del 2010 per l'iniciativa d'un grup d'amics vilanovins, tots ells alumnes del Conservatori Superior del Liceu o de l'escola de musica municipal i aficionats a la musica ska. Es a principis del 2011, un cop el grup compta amb els actuals membres, quan es consolida la idea inicial i es comença a versionar temes d'alguns dels grups de ska mes coneguts. El primer concert, en el qual es van interpretar aquests temes, va tenir lloc a Vilafranca del Penedès el juliol del 2011. A partir d'aquest moment, el grup deixa de banda les versions i comença a composar temes propis, amb els quals van participar a Barcelona en concursos com Wolfest i Emergenza. Actualment, el grup combina els seus temes amb versions en concerts com el que tindrà lloc recentment a Vilanova i la Geltrú.



Ara presenten "El Pís de los Ciegos" on mostren contundents línies de baix i guitarra sobre ritmes molt intensos imposats per la bateria, sempre harmonitzades pel teclat i rematades amb les melodies de la secció de vent-metall. Amb una veu molt caracerística, així sona la música que acompanya les melòdiques lletres que La Ska Brass vol transmetre al seu públic.

Amb el seu nou treball, centrat majorment en el Ska-Punk, pretenen fer gaudir fins a deixar exhaust als assistents durant els seus directes, de la mateixa manera que acaba cadascun dels seus membres després de passar per un escenari.

Després de 3 anys i amb més forces que mai, "La Ska Brass" dóna a conèixer el seu nou treball, un àlbum que surt a la llum amb la intenció de menjar-se els millors escenaris. Deixant enrere el seu primer CD autoeditat "Deixant Petjada" (2012), aquest grup format per 7 joves afronta al llarg del 2015 una renovació que, després de llargues sessions de composició, d'assaig i gravació, culmina amb la publicació del seu segon disc "El país de los ciegos" un disc que sens dubte no deixa indiferent.

El tema "El País de los Ciegos", que ve acompanyat del seu videoclip, és el que bateja la nova creació de la Ska Brass, on s'inclouen deu cançons més. Entre elles es troben “No Existirá Perdón”, reedició del single que va sortir a la llum a la primavera del 2014.

No obstant això, amb "El País de los Ciegos", les intencions de la banda no es cenyeixen únicament al directe. Temes com “Cerca de Ti”, “Algo No Va Bien” o “Santa Tradición”, entre d'altres, han estat ideats amb un objectiu en ment: convidar els seus oients a la reflexió en el que suposa una crítica centrada en la societat actual , en els seus valors, el seu materialisme, etc.
 
La publicació d'aquest nou àlbum no hauria estat possible sense l'esforç d'Arturo Torres i Baltasar Hurtado, que van posar tot el seu esforç en les sessions d'enregistrament dutes a terme en "AB Recording Studio" per treure el màxim de les composicions del grup.

Un disc enèrgic, potent, en castellà que recorda grups tant mitics com Ska-P, The locos, Betagarri, Obrint Pas, La pegatina, Bongo Botrako, Talco...

El grup està format per:
Alexandre García: Cantant,
Marc Gauchola: Guitarra,
Iñaki Ramos: Baix,
Dídac Llambrich: Teclats,
Jordi Alcazar: Bateria,
Andoni Bengoetxea: Trompeta,
Martí Giner: Trombó

No hay comentarios:

Publicar un comentario