martes, 2 de agosto de 2016

Manel Joseph de la Plateria treu disc en solitari "Que en som d'animals"



Manel Joseph presenta el disc

 Que en som d’animals

Un disc personal i eclèctic amb les darreres cançons de l'impulsor de La Plateria

El concert de presentació serà el 16 de setembre al Centre Artesà Tradicionàrius

Manel Joseph, cantant pioner i imprescindible per a explicar la història del rock i la música llatina a Catalunya, presenta el seu nou treball Que en som d’animals, un disc personal i eclèctic amb les seves darreres cançons i algunes revisions a la música que va fer quan era jove, amb sonoritats mediterrànies, el rerefons de la rumba catalana i la música afrollatina.
El 2012, desprès d’editar el seu primer disc amb cançons pròpies, Manel Joseph (Gràcia, 1948) no pensava fer-ne cap més, però poc temps després i partint de dues cançons d'amor per a la seva reina, va començar a vestir alguns textos que tenia embastats i ho va anar arrodonint amb visites a la música que feia a la seva joventut: Dos + Un, Mirasol-Colores, Marià Albero...
Les cançons que donen forma al darrer treball d'aquest singular “ballautor” impulsor de l’Orquestra Plateria sorgeixen a partir de lletres interessants i treballades, vestides amb la col·laboració de Xavier Batllés i Narcís Vidal.
La presentació oficial serà el 16 de setembre al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona, on estarà acompanyat de “Gran Caiman”, els amics que l’han recolzat des del principi en la seva aventura en solitari.

No hay comentarios:

Publicar un comentario