jueves, 29 de septiembre de 2016

Entrevistem a The Antipatiks

"Seguidors incondicionals del Punk Rock purista i victimes de la influència del Rock Català dels '90, the Anti-Patiks ens proposa des de Terrassa tornar el Rock a la seva escència i a les seves arrels de descontrol i violència. El Rock Català no ha mort, ara s'anomena the Anti-Patiks." - Carles Sabater, 2016

No parem de beure.
Odiem als Manel.
No ens trobem bé.


1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
Desde molt joves tots vem començar a tocar insturments i a formar bandes com a diversió i com a via descapament amb la motivació de poder arribar a fer musica com la dels grups que ens agradaven i a la vegada poder expressar el que sentiem amb les lletres.

2. Com es crear el projecte “The Anti-Patiks”? D’on sou? D’on surt aquest nom? Qui formeu aquest grup? Com ha anat evolucionant al llarg del temps?
The Antipatiks es va formar per integrants que veniem d’altres grups, amb ganes de crear un projecte de punk rock directe i retornant als origens del gènere, i cantant en català...aixó era una de les premises bàsiques!  Buscaven un nom que fos un adjecitu i que impactés visualment un cop tens un logo, la paraula Anti- ens agrada molt, i Anti-Patiks va ser al millor opció. Com a grup ens considerem de Terrassa, que es on assajem i tenim el centre de comandament, tot i que també som de Cerdanyola i Ullastrell.
Som Marc EM, Xavi Escribano, Ori Puig i Vic Allassid,  hi han hagut alguns canvis de formació pero la evolucío sempre ha siguit cap a millor i cap a aconseguir un só i una actitut mes Punk Rock!

3. En quins altres grups heu estat o esteu?
Els integrants de The Anti-Patiks hem format part de projectes com Malestar Social, The Holybuttons, STROH, Koyaanisqatsi, The Radio Clash, Codigo Neuròtico, The Creetin Monsters, etc...

4. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per promocionau-se com a grup i promocionar els vostres cd's? 
Basicament la promocio del grup l’hem fet nosaltres desde els principis i autoeditant i distribuint la musica pel territori a base de contactes i concerts etc...   Desde fa uns 2 anys la discografica Propaganda pel fet! ens dona un cop de ma a l’hora de editar els cds i tambe ens ajuda a promocionar-los.

5. Com us veieu  dintre del panorama de la música catalana? Com veieu el panorama musical a Terrassa i comarca?
Ara mateix ens veiem com a una banda de Punk Rock que està arribant a mes public que no nomes el public especific de la musica Punk, i aixo es positiu, la gent no esta acostumada a que hi hagi punk en català i aixo tambe atrau a persones curioses.
El Panorama musical a catalunya i sobretot el cantat en català esta molt condcionat pels mitjants i ells decideixen qui esta dins i qui esta fora del panorama, per sort el punk rock esta per combatre tot aixó i en aquest sentit ens estem fent notar.
A Terrassa i al Vallès sempre hi ha hagut un gran moviment i tradició de grups de musica punk i en formem part , el que si que cada vegada es mes dificil un cirquit on poder organitzar concerts i aixó es important per les futures generacions....

6. Com definiríeu la vostra música?
La nostra múscia es 100% Punk Rock.

7. Com us plantegeu es propers concerts? On us podrem veure?
Els concerts sempre ens els plantegem molt esverats, és on realment portem a la practica la nostra actitut i en directe és quan el Punk Rock s’executa millor...
Aviat estarem tocant a la sala Estraperlo al 29 de octubre al Outro Fest i al 31 d’Octubre al Castanyada Rock de Piera, tambe tenim pel 4 de novembre a Barraques de Girona i el 5 a Castellserà... tambe mes endavant una gira amb CRIM pel pais valencià etc...
Tenim una web que es la ostia www.theantipatiks.cat que alla podreu veure tots els concerts i informació sobre el que estem fent.

8. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador?
Com a musics podr tocar amb Bad Religion i Toy dolls al festival Barnanroll va ser la ostia, i com a espectadors jo ara mateix no ho recordo exactament.

9. Quines són les vostres influencies musicals?  
Com a grup les influencies en general son les bandes de Punk Rock dels ’90  tipo Rancid, US Bombs, Bad religion, Nofx, pro sense olvidar el Punk Classic Angles a  lo Sex pistols, Clash...
Esta clar que cada membre tenim les nostres preferències i tambe es noten a l’hora de composar o aportar idees.
10. Quina es la teva última descoberta musical emergent?
The interrupters, Teenage bottle rockets, Corrupted youth, etc

11. Un lloc on us agradaria tocar?
Al teatre del Liceu

12. Que aconsellaries a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
Que no s’encanti mirant el sostre del local que el temps passa molt ràpid i que no tingui por a què pensaran els altres. 

13. Què és el que us  apassiona de la música?

Que el sentiment que et dona no tel pot donar res més, nomes el Punk Rock.

No hay comentarios:

Publicar un comentario