martes, 18 de octubre de 2016

Entrevistem Rock & Kids

Com l'any passat el blog LMALF dona suport al Xocolata Express Fest "Festival de música de Sabadell" on entrevistem els grups que enguany 4 i 5 de novembre tocaran al festival.
Avui entrevistem a uns amics els Rock & Kids de la nova iniciativa dins del Festival, El FXE xics. Durant aquests dies anirem entrevistant totes les bandes.


Rock & Kids és un grup d’animació infantil molt peculiar: el seu repertori és ple de cançons tradicionals, però interpretades al més pur estil rocker. Amb un directe engrescador i fet de pura energia, el grup transforma cançons com Jan Petit, Soy una taza, Bugui bugui i El monstre de Banyoles en autèntics hits del rock.

Vénen amb el disc Tots estem de festa! sota el braç i estan disposats a fer realitat el que diu el títol: que tothom s’ho passi la mar de bé.
Format per:
Núria, veu
Albert, guitarra
David, bateria
Dani, guitarra

1.Com veieu la iniciativa del Festival Xocolata Exprès? Vau estar a la 1a edició, que podeu destacar del seu ambient? Coneixíeu els companys de cartell?
És una bona iniciativa per donar a conèixer la música que es fa a Sabadell.

2. Com veieu l'escena musical sabadellenca? Tant pel que fa a grups, sales, possibilitats,...
Grups en som força, amb una proposta molt variada, de fet Sabadell sempre ha tingut molt moviment, en aquest sentit. Amb tanta música, està clar que sales no en sobren, però potser el més important és buscar la manera d'acostar a la gent a les sales. Nosaltres que fem música de carrer, per nens, agrairíem que la gent s'arrisqués a programar espectacles musicals familiars en un ambient més «relaxat» que el d'un teatre, i a horaris adients.

3. Quina banda sabadellenca amb molt bagatge admireu?
Cadascú te els seus referents. Hi ha hagut gent molt bona i un bon grapat de noms il•lustres, fins-i-tot. Esmentar-ne uns potser ens deixaría una mica de mal cos. Com que ens hem de mullar, direm que Rock & Kids -  ;-) , que tot i que com a banda portem dos o tres anys, tots tenim llarg recorregut en això de la música.

4. Quina banda emergent destacaríeu de l'escena actual?
Passa una mica el mateix, amb la dificultat afegida que van sorgint bandes noves a cada moment, que ho fan molt bé. Tenim moltes ganes de sentir al Xocolata Express les bandes que no hem sentit.

5. Quin es el teu darrer treball? Ens el podries definir en 5 adjectius?
De fet tenim dos àlbums, autoeditats, molt seguidets. Un «Tots estemde festa» presenta una mica el que fem com a banda de rock per a nens, l'altre «Nadal, Navidad, Christmas», es un disc de nadales gamberro i respectuós alhora. Als dos els definiríem com frescos, «canyaerus», divertits, originals i com que són nostres,... entranyables!

6- Quin estil de música feu? 
Rock, sense més. Utilitzem els clàssics de l'animació infantil, versions de bandes sonores, o de bandas consolidades de la història del Rock.

7. Quins concerts son els propers que teniu? Que oferireu al FXE?
Properament, tenim alguna festa privada per Sabadell, i estem preparant la temporada de Nadal, de la que donarem més detalls quan estigui tot embastat.

8.  Quina cançó escoltaries prenent una tassa de xocolata desfeta?
En el nostre cas està clar! La nostra versió de «Soy una taza»!

9.  Ens podríeu explicar una anècdota de la gira o el grup?
Buff!! En un bolo vem coincidir amb el Sr. Barragán, un gran paio, però que amb la seva “llengua” ens va espantar tota la canalla. En un altre bolo, vem omplir l'escenari (petit), de mestres de guarderia ballant. Un final de curs, vem tocar en dos coles en un matí, muntant i desmuntant nosaltres l'equip.

10. Que us apassiona de la música?
Com a llenguatje és perfecte. Emociona, apropa, és universal i alhora molt subjectiu. Però quant ens possem a tocar, en tot això no hi pensem, senzillament disfrutem fent-ho, sense més.


No hay comentarios:

Publicar un comentario