martes, 18 de octubre de 2016

Aquesta setmana al ... CAT, Tradicionarius


EL CONCERT DE LA SETMANA"
A LUÍS ALBERTO SPINETTA
Concert d'homenatge
Dissabte 22 d'octubre a les 21.30 h al C.A.T.
 Taquilla: 15€ / Anticipada: 12€ / Amics del C.A.T. i del CAMEC: 8€
Un nodrit grup de músics de molt diferents orígens, residents a Barcelona, es reuneix per interpretar l'obra Luis Alberto Spinetta (1950-2012), un dels músics més importants del rock argentí. Circularan per l'escenari prop de vint músics component formacions d'allò més variades, des de duos fins nonets, interpretant les obres més representatives de Luis Alberto 'el Flaco' Spinetta.
Taquilla: 15€ / Anticipada: 12€ / Amics del C.A.T. i del CAMEC: 8€
Venda d'entrades anticipades aquí
Concert organitzat per: cicle Hamaques, Centre Artesà Tradicionàrius i centre d'estudis musicals Passatge  


Presentació de llibre
Dimecres 19 d'octubre a les 21.30 h al C.A.T. - entrada lliure
El Departament de Cultura presenta una nova publicació de Llibres Gencat al Centre Artesà Tradicionàrius aquest dimecres 19 d'octubre a les 21 h_
Lluís Puig i Francesc Marimon ens presenten aquest segon volum de partitures per a acordió diatònic que recull músiques ballables vuitcentistes, amb el número dels botons i comentades, per a afavorir l'aprenentatge autodidacta de persones que no llegeixen solfa. Al llibre hi trobareu  2 CD amb les gravacions dels 50 temes.  


La Taverna del C.A.T._
Dimecres 19 d'octubre a les 20 h al C.A.T. - entrada lliure
Seguidament de la presentació del llibre donarem pas a la primer sessió de La Taverna del C.A.T. de tardor amb La Portàtil.FM: Marcel Marimon, Francesc Marimon i Clara Ayats. Un trio que s’escolta, es busca, s’apropa i s’apropa a qui els escolta. S’expliquen, si convé, amb magnes poesies sorgides de la terra. Si el públic hi és predisposat encara es pot acabar ballant una sardana.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario