martes, 17 de enero de 2017

Parlem de "Somnis el nou disc de Niets Niuts


NiEts NiUts , rock compromès socialment dins l'escena vallesana
NiEts NiUts és una banda de rock directe i contundent interessada en ressaltar els conflictes de la realitat que ens envolta.

Les lletres de NiEts NiUts parlen sense embuts de la present situació social i política, la guerra, la sostenibilitat o la mort; i, amb una barreja d’ironia i crua realitat, ens conviden a posar el gra de sorra per canviar-ho tot.

La banda està formada per músics de llarga trajectòria dins l’escena vallesana. Sabadell és la ciutat que els han vist néixer i créixer com a intèrprets i creadors en diferents formacions. 

El seu so està definit per les sòlides bases que aporten baix i bateria, les acurades guitarres plenes de matisos i una contundent veu. La unió d'aquests elements proporciona un directe poderós que, com dirien ells, "fa tremolar el terra".

Dins la banda hi ha membres nascuts a les dècades 50, 60, 70 i 80, cosa que fa confluir influències musicals molt variades en el seu estil de fer cançons. Aquest fet configura un repertori variat i eclèctic.

Ara presenten “Somnis”, el seu últim treball enregistrat, un disc sincer que veu de tot el rock d'aquestes èpoques, però amb un enfoc català. lletres de crítica social que pretenen reivindicar com ho feia el rock abans. Temes com "La cantarella", "El vent que plora", "Evolució", "Mai es tard", "Som pols", "Les portes de l'infern", "Fou per amor", "Icarus", "Somnis" i també temes extrets del EP de 2013  que en vam parlar fa temps al blog (http://lamusicaamanseixlesferes.blogspot.com.es/2015/02/niets-niuts-presenten-el-seu-ep.html) temes com "Si has de marxar" i "No tinguis por".

NiEts NiUts està formada per:
Carles Bellmunt "Charlye", veu
Toni Grau "McGrau", guitarra i cors
Manel Gallego "Manelius", baix i cors
Jordi Catalán, bateria


No hay comentarios:

Publicar un comentario