domingo, 12 de febrero de 2017

Parlem de Ismael Clark i el seu disc "El gol de l'any"


Ismael Clark es el alterego de Isamel Inarejos un músic de Sant Boi de Llobregat que viu a Anglaterra; li ha robat el cognom a la seva dona perquè el puguin pronunciar a terres Britàniques.

Durant els tres anys que porta a aquella terra, ha tingut la sort de guanyar l'edició del 2013 del concurs per a compositors "All about the song" del comptat de Hampshire, actuar com artista al programa de la ràdio de la BBC conduit per Phil Jackson "BBC Introducing", tocar algunes de les sales mes emblemàtiques de Londres, gravar el seu primer disc en solitari "Manoeuvers of the romance" el 2014 al The Cowsheard Studios de Londres, aixi com un EP amb "The Cosmic Athletes", una banda formada per musics de Portsmouth, la ciutat on viu.

Abans d'arribar a Gran Bretanya, era cantant i compositor principal de MEL, una banda santboiana on hi havia membres dels actual TRAU, amb qui, apadrinats per Andreu Buenafuente, van treure el cap a l'escena catalana passant per escenaris com el Liceu, Festival Supernanas, El Palau Sant Jordi, Escena Barcelona o el Teatre Victoria, compartint escenari amb artistes com Jorge Dextrel, Manolo Garcia, Santiago Auserón, Vetusta Morla, The New Raemon, Sidonie o LOL.
De la mà de la productora El Terrat van tenir també l'ocasió d'actuar varies vegades als platós de TV3: Divendres, i de la Sexta; Buenafuente, així com participar de la Marató de TV3 del 2010 o formar part de la banda sonora de la películ.la "Herois", 2010.
Aixo si, ens haviem promés el llançament d'un disc, que efectivament vam gravar a estudis Medusa de Barcelona, però que mai va veure la llum degut a la desintegració del segell discogràfic de l'Andreu Buenafuente, El Sello. Això va passar factura emocional a la banda i poc desprès, es van separar i va ser quan va decidir venir a buscar-se les garrofes al sur d'Anglaterra.

Ismael Clark com a compositor l'any 2008, va obtenir el premi especial del jurat del Certamen "Terra i Cultura" organitzat per Lluís Llach, per al qual va musicar un poema de Miquel Martí i Pol.
Per altre banda, l'any 2010 va fer cançó "Terra trencada" per al primer àlbum en català de la Beth, que va acabar sent el single del disc i una cançó emblemàtica del seu repertori.

"El gol de l'any" va ser el seu primer disc en català, la seva llengua materna. L'ha pogut autoeditar gràcies a la campanya de Crowdfunding amb Verkami que va superar de llarg totes les espectatives. Ha estat gravat a Anglaterra , al StudioOne28 de Portsmouth i mesclat als estudis Blind Records de Barcelona. Hi ha posat tota l'energia, l'amor i la passió i això es nota en el seu resultat, un treball fantàstic, amb unes lletres impolutes i una energia i vivacitat que costa trobar en un disc. Us deixem amb una mostra perque pogueu degustar el seu estil:

No hay comentarios:

Publicar un comentario