viernes, 10 de marzo de 2017

Parlem de la banda lleidatana 13 July i el seu nou disc "Keep Rocking"


13JULY és un grup de hard rock format el 28 de juliol de 2013, d’aquí el seu nom. Aquest grup està compost per 5 nois: Manel Albertí (veu), Lluc Casals (guitarra), Marc García (bateria), Jordi Porta (guitarra) i un instrumentista, Robert Teixidó que els acompanya al baix.
En un principi es definien com un grup de punk rock, però a mesura que el grup madurava va anar evolucionant cap al seu estil actual, fent unes cançons més complexes i treballades. Les influències del grup van des dels gran Rolling Stones fins a Eric Clapton, passant per grups com Green Day, U2, Metallica, Guns n’ Roses, Beatles, AC/DC...
S’iniciaren en directe el 17 de maig de 2014 a Butsènit d’Urgell. En aquell temps els integrants tenien entre 15 i 17 anys d’edat. Tot i això, el públic va quedar bastant sorprès del resultat final. Des d’aquell moment han anat tocant per pubs, sales de música i festes majors. Han tocat a locals com L’Ovella Negra i Razzmatazz 3 de Barcelona, El Cafè del Teatre situat a Lleida, i en municipis com Mollerussa, Bell-lloc, Golmés, Menàrguens i Artesa de Segre, entre molts d’altres.
L’hivern de 2015, el grup es va tancar per primera vegada a l’estudi i van gravar el seu primer EP format per 4 cançons (OK!, Broken Love, Pacific Bombs i F.U.C.K.) on es pot apreciar el seu primer estil més punk rock. Més tard, l’estiu de l’any 2016, entraven a gravar el seu primer disc "Keep Rocking" que presenten aquest més de març. Aquest recull el treball dels tres primers anys amb 11 cançons pròpies i una bonus track acústica. 
"Keep Rocking" té algunes lletres reivindicatives sobre la societat actual a ritme de bona música feta per aquest joves lleidatans. El disc intenta donar un altre punt de vista de les coses i sobretot, oferir un bon espectacle caracteritzat per la bona música i energia.
Un disc recomanat pel Blog LMALF que creiem que són dels grups joves que donaran a parlar, aquesta nova formada de gent jove, que encara té passió per la música, cosa que creiem a vegades difícil de trobar en la nostra societat.

Us deixem amb una gran cançó seva "Goat's Hole"

No hay comentarios:

Publicar un comentario